Barevné koberečky - podložky do koupelny, poraďte

Ahoj, sháním nějaké pěkné koberečky různých barev do koupelny a na WC. Přijde mi, že všude kam přijdu maj klasiku, červený, zelený a pak samý strakamakatý a ještě jen jeden rozměr. Chtěla bych třeba fialový nebo tyrkysový - jednobarevný a obdelníkový do koupelky a třeba kulatý na záchody. Nikde nic jsem nenašla a to ani moc velký výběr na netu není. Kde je kupujete? Máte nějaký dobrý tip? ;-) Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
fialové doplňky do koupelny jsem kupovala v Ikei a velký výběr jsem viděla i v Kika
Odpovědět
@ambrozie V Kika mi přijde, že toho maj víc jak v celé Ikee. I když taky bych si tam vybrala v Kika třeba ručníky, ale koberečky už ne. V Ikee podle toho co jsem koukala na netu třeba koberečků moc nemaj, dohromady asi 8 druhů, a pak v různých barevných kombinacích, ale jednobarevné moc ne. Já myslela, třeba konkrétně ten fialový v tom samým materiálu obdelníkový a pak kulatý, ale to asi nikde nedělaj, bo o to asi není takový zájem, nebo jinak nevím proč. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
a co třeba Jysk?
Odpovědět
Profilova fotka
@ijanka.k
Odpovědět
Profilova fotka
@ijanka.k já kupovala loni nebo předloni kulaté z Kik-ks za 100,-Kč, mám hnědé, ale měli i šedé, fialové a dalš barvy. Jsou super, že nemají extra dlouhý vlas, takže se nesešlápnou a nezůstává v nich tolik vody. Teď je mají opět na stránkách, mají tam krásnou fialovou-takovou tu tlumenou, ale bohužel je nemají v obchodech-prý jsou stránky jen přeložené z Německa a ne všechno zboží se dostane do ČR. A myslím, že měli původně v těch samých barvách i obdelníkové, protože jsem kvůli jednomu, co už neměli u nás úkolovala kamarádku a říkala jsem ji: hlavně kulatý, ne ten hranatý :-) tyhle zrovna nemají :-( http://www.kik-textilien.cz/cz/navi-b... http://www.kik-textilien.cz/cz/navi-b... http://www.kik-textilien.cz/cz/navi-b... Mrkni ještě do Jysku, tam mají taky docela pěkný.
Odpovědět
Já jsem celý komplet koberečků od jednoho typu sehnala pouze v Německu. Ale za plnou cenu. Všechno, co bylo ve slevách, tak tomu vždycky chybělo to, co jsem zrovna potřebovala do sady.
Odpovědět
@lendy1 Díky za tip. ;-) @mirca36 Tak to mě taky napadlo, že beztak v Německu toho budou mít mraky a tady zase prd. A v jakých obchodech jsi to sehnala? :-)
Odpovědět
já mám z jysku....sice cena kolem 500....v akci mozna min, ale vyborna kvalita. Peru v pracce, zadne trepeni, pousteni chlupu, krasne mekounke.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme tyrkysové z Ikea. levné a pratelné.
Odpovědět
@ijanka.k Jejda, tak to už si nepamatuju, musela bych poštrachat účtenky. Nebo zkus ebay, tam taky možná seženeš.
Odpovědět
Holky, tak jsem dneska našla, úplně přesně to, co jsem hledala...obdelníkové, kulaté, fialové, tyrkysové...juchůů, já mám radóóst!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ijanka.k A kde? pošli odkaz :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@ambrozie Ahojky, tady: http://www.bonprix.cz/vyrobek/koupeln... Akorát teda recenze nic moc. :-( Ale jinak je to přesně ono, co sháním! :-)
Odpovědět
mě se líbily tyhle: http://www.grund.cz/cs/produkty/kateg..., sama sem ale hledala čistě šedou a to jsem našla v hornbachu, jinak moc hezký mají v Kice.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@ijanka.k : ahoj, máte je z toho bonprix?
Odpovědět
@eatygrenee Omlouvám se, že odepisuju po měsíci... :-( Ano mám ty z Bonprix a zatím jsem spokojená. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?