Bezvodý pisoar

Ahoj,mate prosim zkusenosti s bezvodym pisoarem, pro domaci pouziti? Na co si dat pozor? Dekuji 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkušenost sice z domu nemám, zato z mám zkušenosti z "módních móresů" v McDonals apod. Osobně bych si domů pisoár nedal a bezvodý tuplem. Ale abych odpověděl, tak bych si dal pozor hlavně na zápach, tzn. nejlépe neustálý odtah z místnosti, kde je umístěn.
Odpovědět
@pyramis Neustálý odtah vám ale sakra vytáhne spotřebu tepla
Odpovědět
Profilova fotka
Další level je pak bezodtoký pisoár. Odpad řešen formou kýble pod zařízením. Tam je dobré si dávat pozor, aby člověk do kýble nekopl a nevylil jej.
Odpovědět
@amywinehouse Je to super nápad a doporučoval bych k tomu ještě bezvodé umyvadlo. Pokrok v ekologii prostě nelze zastavit. Od splachovacích záchodů k latríně, od motorových vozidel ke šlapacím kolům, od atomových elektráren k větrníkům. A teď vážně, ty bezvodé pisoáry skutečně šetří vodu, tedy až do chvíle, než je bude muset někdo ručně umývat. V nákupních centrech to teď ve velkém instalují a je to děs běs, smrdí to tak, že se člověk otočí ve dveřích a zajede se radši vyčůrat do vedlejšího nákupáku. Tak hlavně že se ušetřilo pár deci vody.
Odpovědět
Na firmě, kam občas jezdíme, udělali jednu halu s bezvodými pisoáry a byl velký problém se zanášením potrubí močovým kamenem. Ale nesmrděly (nebo to přebyly mřížky frepro) a v glazůře byl obrázek mouchy 🙂. V dalších halách už jsou zase splachovací.
Odpovědět
@amywinehouse Hlavně nezapomeň na bidet - ten je mnohem potřebnější..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?