Bidetová baterie a bidetová sprška - tip

Dejte mi prosím typ na ověřenou bidetovou baterii a bidetovou spršku, která nekape a nezabere moc místa. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Hansgrohe - v podstate cokoliv, my mame Focus E2. Je to prevazne o designu, jejich baterie maji techniku ktera patri mezi nejlepsi.
Odpovědět
Oras Bideta, tato mě nejlépe sedne do ruky, . Chce to ozkoušet. Kde je velký tlak, tak je třeba mačkat opatrně, nejdřív dlouho nic, pak zmáknete ještě trošku a je voda až na stropě, proto je fajn když dobře sedí v ruce a je citlivá. Ale v paneláku jsem tento problém neznala, na chalupě také ne, v RD občas utírám vodu ze zdí. Ale i tak, super věc. Radši jakoukoliv, než žádnou.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám zkušenosti s ORAS i Hansgrohe. Pro mě je lepší ORAS, lépe se drží a i sprška má lepší rozptyl. Po 12 letech je včetně baterie jako nová.
Odpovědět
Máme Hansgrohe Focus E2 a funguje bez problémů,nekape což je podstatné.I cena je velmi slušná.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Máte někdo další tipy? Co třeba Sapho deluxe, nebo Grohe? Potřebuji k podomítkové baterii a hlavně aby nekapala. Jinak tedy asi půjdu do Hansgrohe (https://www.siko.cz/koupelny/sprchy/b...), když tu píšete, že značka super.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Obnovují diskusi, se kterým typem bidetové nástěnné sprchy.jste spokojeni?
Odpovědět
@evculinda Hansgrohe
Odpovědět
mám obě, Oras i Grohe, na chapupě i doma, celkem 3ks. Vyhovuje mi víc Oras, pro ovládání prsty. Grohe mám s ovládáním v dlani, je to méně citlivé a občas mokré i zdi. Nekape ani jedna. Souhlasím s " lepší jakákoliv, než žádná" . Také s tím, že v paneláku, je menší tlak než v RD, takže menší šance na pokropení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?