Bílá koupelna - ukažte

pro inspiraci 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sice to není jen bílá, ale bílá převažuje :-) my jsme si vybrali tuto :-) http://www.nejlevnejsi-obklady.cz/obk...
Odpovědět
Ja jsem bilou koupelnu mela a uz bych do ni nesla...
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka proč? kvůli udržbě? taky o ní uvažuju, ale bojim se, že "zajde"
Odpovědět
@memollka Asi urco zalezi na typu obkladu, sparovacky atd. Ja jsem 4 roky bydlela v byte, kde byla bila (leskla) koupelna a na cisteni to bylo strasny, prave, jak pises, pokud bych gruntovala kazdy tyden, spary brala co tyden kartackem a Savem ci necim, tak potom asi ano. Na stenach to jeste slo, jak dlazdicky, tak i spary, ikdyz kolem umyvadla jsem to furt musela otirat, za to na zemi to bylo osklivy - hlavne ty spary..
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka hm, to nic moc no :-( nehci trávit většinu života úklidem..ale prošmejdila jsem ti album a vaše nová koupelna je hodně pěkná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mám album pro inspiraci, tak mrkni :-) http://www.modrastrecha.cz/blog/petra...
Odpovědět
Pokud si můžeš vybrat barvu koupelky tak určo ne bílou. Koupili jsme dům kde koupelna, záchod v pokoji pro hosty a prádelka je světlá (bílá se sv. šedými či sv. bežovými detaily) a je to otročina. Je sice fajn vidět špínu aby se mohla hned setřít a neroznášela se po bytě např. na ponožkách z dlažby,ale uklid je to strašný. Hlavně mě štve ta prádelka, to vymyslel idiot udělat ji světlou a hned naproti udělat kotelnu :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám bílý obklad (matný s lesklým vzorem), k tomu šedou podlahu a nestěžuju si. Dlažba na podlaze je trošku žíhaná a pochopitelně šedé spáry.
Odpovědět
@memollka No, je to na prd, ja bych uz bile spary nechtela, vydrzi to par tydnu ikdyz to clovek cisti. :-(( Diky moc za pochvalu, doufam, ze to bude mensi otrocina. :-)
Odpovědět
Dlažbu a spáry v ní (bílé určitě ne), neřešme. Zajímají mě bílé obklady..........něco na tento způsob, ale lacinější... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@vlak7 to jsou nádherné koupelny ! :-)
Odpovědět
moje krevní skupina:) co máte na podlaze ? Jo teď koukám, že to je jen inspirace:) holky nevíte, co se dává za sklo - viz tabule skla u vany ve spodní bílé koupelně od @vlak7 Musí to být něco spešl, nebo stačí tvrzené ?
Odpovědět
Článek se načítá
Přidám se do diskuze :-) Taky se mi líbí světlá koupelna a přemýšlím o lité podlaze, abych se vyhnula jakýmkoliv spárám. Máte někdo zkušenost s litou podlahou, přemýšleli jste někdo nad ní??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Něco takového je můj sen 🙂 https://www.nabytek-interior.cz/conte...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?