Bílo-šedá koupelna, hledám inspiraci

Hledam inspiraci na bilo-sedou koupelnu.. mate foto? A jake obklady, jste spokojeni?
Odpovědět
Profilova fotka
Máme koupeny šedobílé obklady Vibrazioni, zítra se začíná obkládat, určitě nějaké foto přidám, tak pak můžeš mrknout. Zatím mám v albu jen vizualizaci.
Odpovědět
@zmrz_lina Diky:-) Taky jsem vybrala Smart, prikladam fotky vizualizace. Ale ted zase uvazuji nad nejakym bezsparovym obkladem. A pak... ta ma vizualizace se mi moc nelibi, takova az moc obycejna.
Odpovědět
Profilova fotka
@sonasta - my jsme měli smart v užším výběru, ale nakonec vyhrál obklad Finezza Vibrazioni. Já bych do té tvé někam zakomponovala tu tmavou, takhle je to opravdu takové obyč, ale i tak moc hezké.
Odpovědět
@zmrz_lina A jo... prolezla jsem tva alba a nasla.... vypada moc hezky:-)
Odpovědět
mě se ta vizualizace líbí. my máme kombinaci tmavě a světle šedé a přijde mi, že u takovéhoto typu koupelen udělají strašně moc potom barevné doplňky. my nemáme ani žádné listely apod. ale stačilo přidat na okno kytku v květináči v hezké barvičce, k tomu ve stejné barvě ručník k umyvadlu a už jen to byla obrovská změna. takže já osobně jsem pro střízlivější návrh obkladů a doladit potom doplňkama.
Odpovědět
Doplnky budou fialove, v tom uz mam jasno, nakoupila jsem totiz spoustu novych rucniku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Obkládáme z Imola Blown, ale velmi jednoduše. Tento obklad nenabízí žádné grafické motivy. Jediným "ozvláštňujícím" prvkem může být malý lesklý stříbrný kosočtverec buď na listele nebo na obkladačce. Ten se mi ale nelíbil, takže spodní koupelna a wc mají hodně tmavě šedivou podlahu a bílé a tmavě šedivé obklady a horní koupelna a wc mají světle šedivou podlahu a stěny v kombinaci světle a tmavě šedivé. To vše pouze dlažba a obkladačky, žádné listely.
Odpovědět
Profilova fotka
Horni wc, spodní koupelna, spodní wc. Horní koupelna se obkládá.
Odpovědět
Profilova fotka
V minulém bytě jsme měli kombinaci světle šedé a tmavě
Odpovědět
přidávám i naše fota. obrázky jsou teda ještě z rozestavěného nedodělaného stavu, takže bez doplňků :)
Odpovědět
Profilova fotka
Právě jsme obkládali koupelnu obkladem SMART. Zatím mám jen dvě fotky mobilem v albu, ale přidám po zavěšení WC a sprcháče nové. Jinak jsem to myla po vymalování a byla jsem spokojená. Nikde se nedělají žádné šmouhy.
Odpovědět
Profilova fotka
@sonasta - dneska jsme začali obkládat, můžeš mrknout, ale je to focené jen mobilem a za špatných světelných podmínek. Já jsem unešená :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@zmrz_lina Vypada to moc hezky i pres tu kvalitu fotky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme vybráno Unistone od Raka, až budu mít vizualizaci určitě ji přiložím :-)
Odpovědět
@evelynka25 V jednoduchosti je krasa:-)
Odpovědět
@petasgec Tak super! Taky jsem na nej koukala, tak se budu tesit.
Odpovědět
Profilova fotka
Inspirace z naší, zatím nedodělané šedo-bílé koupelny
Odpovědět
@dannyst Do vasi jsem se zamilovala asi pred tydnem a kazdy den koukam, jestli pribyly dalsi obrazky. Je fakt krasna! Muzu se zeptat na delku steny, na ktere je umyvadlo a sprchovy kout a rozmery sprchace?
Odpovědět
Profilova fotka
take mame dole sedo bilou, je v pohode akorat na te tmave dlazbe je videt kazda kapka, bohuzell lepsi fotku nemam
Odpovědět
@pindruzka Z toho mam trochu strach, nerada bych se stala otrokem domacnosti. Uklid nepatri mezi me oblibene cinnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@sonasta - podle vizualizace tipuju, že nemáš tak tmavou podlahu jako @pindruzka, takže si myslím, že to nebude hrozné ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@sonasta Děkujeme. Bála jsem se, že realizace nebude tak pěkná jako vizualizace, ale zatím to vypadá dobře. Jen jsme se teď zasekli kvůli koupelnovému nábytku, nemůžeme sehnat výrobce nebo truhláře, který by ho dělal a měl stejný odstín dřeva, jako máme ve vizualizaci. Stěna je dlouhá 276cm a sprchový kout má rozměry 120x90cm.
Odpovědět
Profilova fotka
@petasgec My máme tu nejtmavší Unistonku v chodbě a je nádherná.
Odpovědět
@dannyst Dekuji. Ta barva dreva ve vizualizaci je super, krasne to ozivi. Vcera jsem hledala hotove skrinky a nic jsem nenasla, ani podobneho:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@sonasta Měl by to být ořech, ale každý výrobce má jinou barvu. Našli jsme výrobce, který dělá to, co chceme, ale včera jsme měli vzorníky v koupelně a nevybrali jsme, jeho ořech je tmavý a jiný dekor se nám nelíbil. Já jsem strávila desítky hodin hledáním hotového nábytku, našla jsem barevně podobné, ale jenom skříňky, desku se šuplíkem ne. A část z toho byla ve vyšší cenové relaci. Mrkni na Rako light, tam je skříňka pod umyvadlo, která je ve stejné barvě, tu jsem našla, ale výrobce už si nepamatuju. Jinak podobný je i Lebon, barva teak, skříňku má za cca 7tis. Kč, ale je mělká. Desku se šuplíkem nemá, má skříňky s umyvadlem. Já už nehledám hotové, hledám truhláře, který umí a dělá koupelnový nábytek a je ochotný udělat "jen" dva kousky, což se ukázalo jako velký problém:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@dannyst - škoda, že jsi ze severu, v Praze bych o šikovném truhláři věděla.
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina Děkuju, to bych teď vážně potřebovala, ale zatím zkusím ještě hledat v regionu, přecejen by to bylo lepší. Já jsem u nás našla sice dražšího, ale šikovného, jenže má zakázka do koupelny je pro něj nezajímavá, dělá hlavně kuchyně a vestavěné skříně, kdybych pro něj později měla ještě další zakázku, asi bychom se domluvili, ale to já zatím nevím, asi ano, ale s jistotou to říct nemůžu. Práce dalších dvou se mi moc nelíbí a hlavně chci někoho, kdo koupelnový nábytek dělá a ví, jak ho má udělat, abych za pár měsíců nebo let nemusela všechno vyhodit. Pracovník koupelnového studia mě na to také upozorňoval, že k nim chodí lidi, kteří měli v koupelně nábytek od truhláře a mají ho zkroucený a zničený. Takže hledáme dál.
Odpovědět
@dannyst A nezkousela jsi to treba zadat na epoptavce? PAr by se ti jich urcite ozvalo, pak bys koukla na jejich prace a urcite by se nekdo nasel:-) Tva koupelna je pro me hodne inspirujici, takze drzim pesti.
Odpovědět
Profilova fotka
@sonasta Nezkoušela, ale uvažuju o tom. Zatím hledám podle doporučení a webových stránek u truhlářů v okolí. Děkujeme:-)
Odpovědět
Holky, vsechny mate spary. Neuvazovaly jste o bezesparovych obkladech?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?