Černobílá koupelna - ano nebo ne

Moc prosím o názory k našemu návrhu koupelny. Chtěla jsem černo- bílou, ale nejsem si jistá, jestli to bude dobré. Máme dva návrhy- s bílou a černou podlahou. Mám strach, že na těch černých obkladech bude hrozně vidět každá kapička vody a vodní kámen. Na bílé podlaze zase každý vlas. A jestli to není moc tmavé. Nemáme jít raději do tmavě šedé s bílou nebo béžovou? Co myslíte? Děkuji
Odpovědět
@zuza1012 naši mají tmavě hnědou a je to šílené... Je na tom vidět úplně vsechno. Naštěstí brzo bude rekonstrukce a nějaká světlejší barva.
Odpovědět
Profilova fotka
navrhy vypadaji moc pekne, ale bohuzel se bojim ze realita bude jina.... cernou bych do koupelny nechtela... bude na ni vsechno videt... a vsude ty kapicky... jejda :(
Odpovědět
Mě se černobílá hrozně líbí. Ta první varianta s bílou podlahou vypadá luxusně :) Co se týká úklidu, je to nepraktické, ale zas někdy to za to stojí :) Známí si takhle pořídili černobílou lesklou kuchyň a taky se báli a nakonec říkají, že to sice musí častěji utírat, ale zas tak hrozné to není, prý to zvládají za pochodu. Ale zas koupelna je trochu něco jiného, že... Já bych nechala bílou podlahu (přijde mi, že na tmavé je ten bordel vidět víc) a ještě bych přidala bílou do sprcháče, protože tam byste ty černé dlaždice museli po každém sprchování utírat.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme černobílou koupelnu, ale podlahu máme šedou. Vypadá to pěkně a nepraktické mi to nepřijde. Ale máme matné obklady, nikoliv lesk.
Odpovědět
my máme taky černobílou, ale vše v matu. Podlaha je světlá a umírám s tmavými vlasy všude:) Sprchový kout i vanu máme obložené tou tmavou a super, na údržbu mi to vůbec nevadí..
Odpovědět
Profilova fotka
Do černého lesku bych nešla ani za nic. Pokud se ti líbí tmavá, raději zvol matný antracit. Tcháni stavěli asi před 35 lety, obklady nebyly, tak koupili co kde sehnali a "tvořili". Balík černých lesklých zakomponovali jako šachovnici na obložení vany a na jeden řádek nad vanou. Nenáviděla jsem ty černé mrchy - každá kapička byla vidět!
Odpovědět
Mely jsme cerno.-bilo-sedou, efektni, krasne, lec ta cerna podlaha byla mirne neprakticka, vsechno na ni bylo videt. Ale je to krasny, to rozhodne....
Odpovědět
Profilova fotka
v koupelně máme bílokrémovou dlažbu a na mé černé vlasy jsem si pořídila ruční vysavač...jen tip :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Určitě bych nešla do lesku, to tam necháš ruce. My máme koupelnu krémovou a jen některé části černé (se stříbrnými puntíky, matné)
Odpovědět
Také budeme mít černo-bílou (spíše slonova kost). Jen u Vás je tam na mě moc černé. My budem mít černou pouze oblozenou vanu a kousek stěny za ni a podlahu v dekoru dřeva.
Odpovědět
Náhled z katalogu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahojte, též přemýšlíme o černé koupelně... Když jsem ale viděla tady tu celočernou (též jsme chtěli), tak už si nejsem tak jistá.... Jak to dopadlo? Udělali jste ji na konec, či co byste mi doporučili, abych udělala/ nedělala v koupelně... Pak jsem nad tím přemýšlela a napadlo mě, že bychom dali na zem matný černý mramor (je žíhaný bílou), stěny bílé a černé doplňky, tzn. záchod, skříňky, umyvadlo kulaté, které bude stát na dřevěné skříňce - dřevo by se tam mělo ještě objevit ve sprchovém koutu ve formě "dřevěné" baterie a třeba i dlažby... Co si o tom myslíte? Děkuji za rady! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Pání nikdy by mě nenapadlo že bych si udělala vážně černou koupelnu, ale vypadá to fakt pěkne :-) barun123 mýslím že by to mohlo vypadat pěkně, akorát to dřevo bych volila možná do šeda nebo tak :-)
Odpovědět
Nakonec jsme zvolili variantu s bílou podlahou a vypadá to moc dobře. Je to docela velká místnost (na koupelnu), a to že jedna stěna i podlaha jsou bílé, tak to nemí tmavé nebo ponuré. Obklady jsou lesklé, kapičky jsou na tom vidět normálně, nic hrozného. Jen to přetřu suchým hadrem a je to zase čisté. Na podlaze vlasy vidět jsou, ale jelikož mám malé děti, stejně vysávám každý den. Po každém sprchování stírám skleněné stěny sprchového koutu stěrkou, tak to vezmu i s obklady a je po kapičkách.
Odpovědět
My jsme bílo černou koupelnu měli a vypadalo to hezky :-)
Odpovědět
Mě se tenhle styl koupelen líbí, je to hezké, moderní, když je tmavá tak na ni sice jde všechno vidět, a budete ji muset častěji uklízet, ale zas budete mít hezkou a moderní koupelnu :-)
Odpovědět
Tmavá koupelna se mi moc nelíbí, radši bych volila světlejší:)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se kombinace černé a bílé líbí, na černé bude vidět každá kapka si myslím. Já bych šel do bílé podlahy, ale zdi bych trochu odlehčil, že bych dal sem tam mezi tu černou svislý pruh bílé, ať to není tak tmavé, taky záleží kolik tam budete mít světla.
Odpovědět
Mě se taky kombinace černé a bílé líbí, je to takové čisté a moderní, s nějakými barevnějšími doplňkami to bude vypadat dobře :-)
Odpovědět
Mě osobně je takhle kombinace velmi příjemná...
Odpovědět
@specnaz84 Dobrý den, mohla bych se zeptat, zda jste si nakonec dali obklady Modul? Jaké s nimi máte zkušenosti? Moc se mi líbí, ale bojím se údržby. A jaké máte prosím spáry? Bylo nutné nechávat velké?
Odpovědět
@teguezka Obklady máme nakoupené, ale dělat je budu tak nejdřív za měsíc.
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít nakonec šedočernou a bílou bude zastupovat sanita :-N
Odpovědět
@specnaz84 Dík za odpověď. Tak to si asi koupím jeden balík a budu si na něj chvíli cákat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@teguezka další možnost je čistička - změkčovač vody :-N na tu sázím já, že pak bude údržba všeho jednodušší
Odpovědět
@teguezka nakoupili jsme je dřív, protože na ně měli 23% slevu a dopravu zdarma 😀
Odpovědět
Profilova fotka
Máme černo šedo bílou koupelnu a je pravda, že na černých dlaždičkách je všechno víc vidět....ale máme malé děti takže je koupelna stejně skoro pořád vytopená a zaskládaná hračkama....nějaký kapky moc neřeším :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?