Červeno bílá koupelna nebo fialová? Vaše inspirace

Máte ji někdo? Nejdříve mě jedna inspirovala,http://www.hornbach.cz/cms/cs/cz/projekty/stavba/specialni_stavebni_navody/pokladka_dlazby/koupelnove_studio_1/koupelna_gallery.html tu neměli, tak jsem hledala podobnou, ale moc jich není, našla jsem http://www.koupelnymelnik.cz/3dgaller... (jen bez té černé) ted ale nevím a mám obavu jestli to nebude moc agresivní, nebo mě to brzo neomrzí. Dost čtu že je snad i lepší nějakou jemnější, neutrální a k tomu vybrat doplnky. Barva se mi všeobecně ještě líbí lehce do fialova - ale nějaké hezké obklady ne a ne najít. tak nevím Máte názory na barvu koupelny?? :-// už mi z toho nějak jde hlava kolem 8-OO
Odpovědět
Profilova fotka
@dagik Zkus se nějakou dobu procházet v koupelnovém centru.. je to dost únavné, ale zjistíš že když něco vidíš po xté tak už se ti to nelíbí tolik jako předtím.. Takže mi kvůli tomu šli do salix (i když o tom, že by to bylo jemnější se nedá ani mluvit) Naši si pořídili jemnější a po roce už je moc nebaví.. Přijde mi, že hlavně v malých koupelná tolik těch barevných detailů neuděláš - tedy jsou na menší ploše a bude to spíš přeplácané, tak mi přijde mít lepší barevné obklady.. nebo v obkladech nějaký výrazný barevný detail Ve velké bych klidně dala spíš jemnější obklady a do toho potom výrazně barevné doplňky.. Ale to je jen můj názor a za rok už ho můžu taky změnit.. ;-) Klidně jukni ke mně.. mám tam zatím vybranou tu barvu do koupelny..
Odpovědět
@dagik ahoj....ja bych dala neutralni barvu ktera se ti libi a koupila bych si doplnky(tu predlozku a mydlenku a rucniky,osusky a tak ) v barve co se ti libi...a az se ti libit prestane tak si to koupis v jine barve,...nebo to muzes stridat.....ja si zas myslim,ze v male koupelne ty doplnky udelaji vic nez ve velke...protoze co jineho si das do koupelny?...ale jinak tip od @lirael je dobry...taky jsem si myslela,ze jsem zamilovana do zelene koupelny...a uz po druhe navsteve v siku se mi nelibila........ale ve vysledku se okouka jednou kazda...nikdy uz to nebude takovej wau efekt jako kdyz mas novou koupelnu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zde je jedna kterou jsem před časem navrhoval. Snad pro představu stačí:) Červené nebo vínové se musí dát polehounku, pak to nebude agresivní. A také je důležité že lze koupelnu dodekorvat červenými doplňky. Ty se dají jednoduše a levně vyměnit. To neplatí o tom, kdybyste si dal červené obklady.:)
Odpovědět
Profilova fotka
@dagik No tak to vidíš.. co člověk to názor.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se chystáme na červenobéžovou od Raka 1883
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@dagik Dneska je hit dat neutralni koupelnu a doladit. Bydlim 6 let v byte, koupelnu mame kremovo-bezovou a uz bych ji znova nechtela,je to hruza,doplnky muzes menit jak chces a stejne je to furt jen ta nevyrazna bezova. Do domecku chceme cerveno-bilou, via venetto rosso od Finezy, navrhy mam v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli v podnájmu hnědo béžovou koupelnu, velmi jemné tóny na velkoformátovém obkladu a líbily se nám i po 4 letech. Když jsme letos plánovali novou koupelnu v našem bytě, měli jsme tím pádem jasno, že chceme opět něco neutrálního, jen místo béžové jsme šli do šedé. A jako "dekorační" prvek máme v nikách stříbrnou (spíš nerezovou) mozaiku. Barevně mám několik možností pro doplňky a po zkušenosti z podnájmu jsem si jistá, že mě šedá neomrzí. Moji rodiče mají taky novou koupelnu, malou panelákovou a zvolili bílo-černo-červenou kombinaci, vypadá to hezky, ten první dojem je opravdu výrazný a všechny návštěvy koupelnu chválí, ale mně už se za rok a půl co ji mají okoukala.
Odpovědět
@monny3 Musím souhlasit, neutrální barvy u mě vedou. Mým snem je bílá nebo krémová koupelna, bez nějakých zdobených a barevných prvků. Pro někoho absolutní nuda, pro mě ráj. Teď máme oranžovou koupelnu a fakt se na to nedá dívat.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca V pátek jsme dělali kolaudačku pro kamarády a jeden z nich trefně prohlásil "to je super, že nemáte oranžovou koupelnu" :-D
Odpovědět
@monny3 Já to úplně nesnáším, ale je to nová koupelna, použitelná, byt není náš, takže to přežiju. Ale být to na mně, tak máme neutrální, větší formát obkladů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Když byt není váš, tak je potřeba se nad to povznést, aspoň člověk zjistí, co jednou nebude chtít do vlastního ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?