Co říkáte na naše návrhy koupelny?

Ktera se Vam vic libi? S fialovym prouzkem nebo bez fialovych prouzku? Jen asi zmenime to zrcadlo, nejak nam tam nepadne. Musime se do stredy rozhodnout. Muzete prosim poradit? Diky moc :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Mně tam ten fialový proužek docela ruší, nedávala bych ho ;-)
Odpovědět
@boruvka37 bez fialového proužku, je tam zbytečný a ruší to tam celkový dojem
Odpovědět
Profilova fotka
Bez fialové, ten proužek tam ruší.
Odpovědět
Profilova fotka
mně bez proužků..v jednoduchosti je krása...
Odpovědět
@boruvka37 Jukni ke me do profilu, mam tam podobny design koupelny. :-) i se stejnym umyvadlem.
Odpovědět
@boruvka37 A za me take bez prouzku fialoveho
Odpovědět
Profilova fotka
@boruvka37 Bez proužků. Je to jednoduché, elegantní a nadčasové.
Odpovědět
Také bych brala spíš ten bez proužku, je to sice originální, ale jednak se mi to bez něj víc líbí, jednak se to s ním rychle okouká. Jinak koupelna je nádherná, snažila jsem se o stejný styl, ale v té naší "pidi" to takhle krásné není.. x-)
Odpovědět
určitě bez proužku a určitě jiné zrcadlo, bez té poličky, takhle je pod ní hluché místo. taky nezapomenout aspoň dvě zásuvky k umyvadlu a zeptám se, kde plánujete mít ručníky, aby byly dostupné z vany?
Odpovědět
bez proužků ;-)
Odpovědět
Bez proužku. Můžu se zeptat na rozměry koupelny?
Odpovědět
Profilova fotka
to vedle toho umývadla je záchod? nevejde tam nějaká mírná zástěna? :) nebo mezistěna, mezi umývadlem a záchodem? :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Rovněž bez proužku, limitoval by tě ve výběru pouze fialových doplňků. Ta zrcadlová skříňka se mi zdá moc vysoko. Výborný je ten "parapet" nad umyvadlem - měli jsme ho a teď mi moc chybí.
Odpovědět
@martiny82 Nase koupelna ma tyto rozmery: Sirka je 2.30m Delka - 2.6m Celkem 4.9m2
Odpovědět
@popinka007 Jak velka je Vase koupelna? Proc by tento design nesel k mensi koupelne? Nase zrovna taky moc velka neni - 4,9 m2.
Odpovědět
@kasha Ano, to je zachod.... Zda se Vam ten zachod blizko toho umyvadla? Jedine dat ten parapet pryc a posunout zachod? Holky, co si myslite o teto moznosti? Moc Vam vsem diky za odpovedi. Udelame asi teda koupelnu bez fialovych prouzku, kdyz vsichni jste pro tu variantu.:)
Odpovědět
Za mě také bez proužků a změnit zrcadlo (ta polička pod ním je divná). Záchod se mi zdá v pohodě, nevadilo by mi, že není nijak oddělený. Když tam někdo bude trůnit, přece si tam jiný stejně nepůjde umývat ruce nebo napouštět vanu...
Odpovědět
Profilova fotka
jestli je tam ten parapet uměle vytvořený, tak bych si ho osobně přehodila mezi umývadlo a wc, ale je to každého věc :) na druhou stranu mužeš mít hned z umývadla vyvedenou wc spršku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lemonela :)) a co když si dáš relax ve vaně a někdo bude muset jít? :)) i když z vany je to vždy viditelné :) když si někdo zvykne, tak mu tonevadí, je to lidské,,, proč ne,, :)
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite ze fialového pruhu a zrcadlo zmenit. Libilo by se mi klidne po cele delce ... Jako napr. Tady http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/h... Zvažovala bych i zruseni toho hnedeho pruhu na strane kde je wc a umyvadlo
Odpovědět
Profilova fotka
Ten parapet u okna zrusit a nechat jen odkládáci prostor u vany
Odpovědět
Profilova fotka
:) podle toho jak je to vysoké bych ale určitě nějaké osvěžující obklady dala :)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/v... se mi moc líbí tyto teplé obklady,,, :)
Odpovědět
souhlasím s hhranolkou, taky bych zrušila ten proužek u wc a umyvadla a zrušila bych i ten parapet pod oknem, i to okno tam působí potom takhle dost divně. a pokud to půjde, posunula bych záchod dál od umyvadla, takhle to vypadá, že je moc blízko... nejde o to, jestli někdo sedí na wc a jinej si zároveň myje zuby, ale jde o bakterie, které ulpívají na umyvadle, na kartáčcích... to velké zrcadlo by tam bylo super, taky ho máme v plánu, jen je potřeba pak třeba do rohu skříňka, když nemůžete schovat věci za zrcadlo. s tím oživováním obklady bych byla opatrná, třeba ty květy se můžou líbit, ale po měsíci bych jich měla plné zuby. koupelna se dá oživit i jinak a tak, aby se to dalo obměňovat.. živé květiny, barevné ručníky, předložka k vaně atd...
Odpovědět
@kasha Jak říkáš, tohle ta zástěna stejně nevyřeší, z vany bude ta osoba trůnící na WC stejně viditelná! :-)
Odpovědět
@kamilape Ty bakterie ulpívají zejména tehdy, když splachuješ otevřený záchod...
Odpovědět
@kamilape Myslím, že časem se omrzí všechno, i jednoduché bílé dlaždice... Já mám různé vzory a barvy také ráda, naopak mě nebaví např. dnes velmi populární kuchyně bílý lesk/dekor dřeva apod. Je to věc názoru :-)
Odpovědět
Ptali jsme se na ten parapet jestli by sel dat pryc, aby jsme posunuli zachod od toho umyvadla, ale bohuzel to nejde protoze uvnitr je instalace. Takze s tim zachodem se neda nic delat. Musi byt hned vedle umyvadla (25 cm od umyvadla) jak je na fotu. Nikde jinde na nej neni misto. Celkovy rozmer koupelny je 4,92 m. Na ty bakterie jsem nemyslela, ale asi to dava smysl. Je tu nekdo kdo mate ten zachod vedle umyvadla take? Jedine co me napadlo je dat tam zrcadlo se skrinkou uvnitr a davat si kartacky na zuby tam. Jenze to zrcadlo se mi zase moc nelibi. Jake mate zrcadlo vy? Ploche nebo s polickama uvnitr? Ja bych rekla, ze ty s temi polickamy vevnitr uz nejsou v mode?
Odpovědět
Profilova fotka
Dělají se i hezká zrcadla s policemi, teta má takové, které se neotvírá, ale policový systém vyjíždí do strany, což by u tebe šlo realizovat. Kamarádka má konkr. tento typ (tuším Modena ze SIKO), co máš na vizualizaci, a je to opravdu praktické - na té poličce má věci, co používá často a vše ostatní za zrcadlem ve skříňce. Praktické je to v tom, že se to neotvírá jako dveře, ale vyklápí nahoru, jako je obvyklé třeba u kuchyňských skříněk.
Odpovědět
@hhranolka To zrcadlo je moc hezky. Muzu se zeptat kde ho koupit a jestli vevnitr zrcadla jsou skrinky a je to i s osvetlenim? Diky moc
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?