Co říkáte na tuto koupelnu?

Profilova fotka
Jaký názor máte na tuto koupelnu? http://www.koupelnova-galerie.cz/#!/g... Máme panelákovou koupelnu ve tvaru L. 111 x 248 je jedna část L a ta druhá 80 x 200 cm. Půjde to?
Odpovědět
Profilova fotka
Asi by to chtělo přímo plánek vaší koupelny :-), takhle si to neumím představit.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se nelíbí barevně :(
Odpovědět
také se mi nelíbí barevně, je to takový "cirkus pro děti" :-N Ale pokud se vám to líbí, neber na názory ostatních ohledy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se to libi, taky mame cerveno-bilou koupelnu. Akorat bych hooodne ubrala te barevne mozaiky, to uz je moc. Jeden nebo dva prouzky a staci to bohate.
Odpovědět
Profilova fotka
mám stejný názor jako lucinkafr,ale je to vaše věc a pokud se vám to líbí, tak neváhejte a pořiďte si to... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to líbí, ale spíš jako dětskou koupelnu (tzn. když máš min. 2 koupelny). Mít ji jako hlavní, tak se mi to líbí tak rok a pak bych z toho byla úplně na mrtvici a měla nutkání to předělat na něco barevně neutrálnějšího (a z toho by kleplo manžela).
Odpovědět
Tech barev v mozaice je az moc na me, jinak mozaikova koupelna ano.
Odpovědět
Profilova fotka
mozaika se světlým obkladem vypadá krásně, jen to uspořádání je nějaké divoké...
Odpovědět
V malé koupelně může být tento obklad hezký, pokud se vám líbí, tak neváhejte. Teď jsou v kurzu koupelny přírodní, šedé atp. tak se nedivte, že se tady moc nezamlouvá :-) Velikost obkladu ale bude dle fota větší (30x60?), takže počítejte s větším odpadem při obkládání. Koukala jsem, že v sérii je i oblad 25x33 a ten bych asi volila do malé panelákové koupelny. Pokud to s tou mozaikou nepřeženete, nemusíte se bát "cirkusu" a koupelna bude dle mého názoru působit hezky, čistě. V jednoduchosti je krása.
Odpovědět
Profilova fotka
určitě by to chtělo zástěnu k vaně, jinak při sprchování budete stříkat na zrcadlo. Mozaika se mi líbí, barvy taky, jen bych trošku ubrala té mozaiky. Na panelák je to supr koupelna, dokonce s 2 okny!
Odpovědět
Profilova fotka
mě se líbí, ale záleží, jak to vymyslíte ve vašem prostoru, může vypadat pěkně, ale může z toho vzniknout i pěkná divočina :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?