Co říkáte na tyto koupelny?

Libi se Vam? A ktera nejvic? Musime se co nejdrive rozhodnout a nevime jakou, furt to menine. Diky moc za rady.:)
Odpovědět
Ahoj, já bych se rozhodovala mezi druhým a třetím obrázkem, tedy barevně. Vanu každopádně rohovou ;-)
Odpovědět
první nebo třetí. spíše třetí, u prvního si nejsem úplně jistá podlahou, takhle to vypadá hezky a zajímavě, ale nevím, co by to opticky udělalo ve skutečnosti.
Odpovědět
Jeste se nam libi tyto koupelny. Co na ne rikate? Ktera z tech vsech se Vam libi nejvic? Jeste se chci zminit, ze mame mensi koupelnu (5 m2) tak aby ty barvy tu mistnost oticky nezmensovaly.
Odpovědět
@boruvka37 Mě se nejvíc v úvodním příspěvku varianta č. 1, s tím, že bych udělala jednobarevnou hnědou podlahu (takhle mi to připadá překombinované =-) ) a také bych ještě nedělala ty hnědo-bílé pruhy nad vanou, ale nechala bych je jen hnědé. Ty fotečky co jsi teď dala, mi příjdou takové nezajímavé. Ale realizace ve skutečnosti pak může překvapit.
Odpovědět
Tak za mě třetí shora, jen bych tam nedávala ty vlnky- v jednoduchosti je krása a doladit to doplňky.
Odpovědět
mě se líbí druhá od spodu ;-)
Odpovědět
Mně se líbí obrázek č.2 z druhé série
Odpovědět
Asi ti moc nepomůžem, když se každému líbí něco jiného :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak za mě v prvním příspěvku ta druhá, ale dlažbu bych nechala jen světlou a v druhém příspěvku rovněž druhá varianta :) Ale vybrat si stejně musíte sami, ať už to bude cokoliv, bude to nové a bude to fajn :)
Odpovědět
líbí se mi druhý a třetí obrázek z druhé varianty
Odpovědět
mně to přijde všechno stejný =-) líbí se mi všechny obrázky.
Odpovědět
Siko ma tech koupelen strasne moc a jsme fakt uplne ztraceny. Budeme mit koupelnu v tomto tvaru viz foto dole a koupelna je mensi 5 m2. Jake barvy by jste zvolily? Mysleli jsme tyto kombinace - sedo-bilou, hnedo bilou. Nevim ale jestli ta seda a hneda by mohla byt tmavsi (nebo radeji stredne tmava) a mohlo by ji tam byt vice v ty koupelne nebo ji tam radeji dat mene, aby to tu mistnost nedelalo opticky mensi. Je tu nekdo kdo ma mensi koupelnu do 5 m? Jakou barvu jste zvolily vy? Jeste jednou moc diky za rady.
Odpovědět
Článek se načítá
Dilema s koupelnami řeším půl roku a také se nemůžu rozhodnout. Nebýt koupelny, už bydlím :-( V té první sadě se mi líbí ta třetí koupelna. Bez těch vlnovek. A pak tady ta poslední fotka vypadá zajímavě - tu mám také uloženou mezi návrhy :-) Já mám koupelnu velikosti 7m2 a záchod mám zvlášť cca 2 m2. Chci koupelnu do hnědo- béžova.
Odpovědět
Profilova fotka
@boruvka37 Moc se mi líbí ta druhá varianta :-)
Odpovědět
@boruvka37 nechali jsme si zpracovat graf navrh ze serie glamour jak mas na prvňim obrazku, ale nevim jestli se mi to tak libi. Pokud mi pujde vlozim :-) pro predstavu. Jen zachod ma byt za dvermi a sprchava zastena na druhe strane. Nevim jestli se mi vubec libi delat do pruhu, mam rada jednoduchost a ciste linie
Odpovědět
Profilova fotka
@martanek83 hezké, akorát bacha s tím sprchovým koutem, pokud ho chceš dát k oknu, tak aby se tam kvůli tomu oknu vůbec vešel, zkontroluj rozměry, protože z toho prvního obrázku mi připadá, že se tam sprcháč nevejde, bude zasahovat do ránu okna. Taky není od věci mít záchod vedle okna, kvůli větrání.
Odpovědět
Profilova fotka
@boruvka37 za mě třetí obrázek z první série, ale bez těch vlnek, to je kýč jak prase.
Odpovědět
Profilova fotka
@boruvka37 Máme koupelnu 4 m2 a zvolila jsem světlé obklady a podlahu a velké zrcadlo. Pokud máte v koupelně okno, tak bych se nebála jít do varianty č.2 v úvodním příspěvku.
Odpovědět
Profilova fotka
@martanek83 Hezké, možná by ji oživil jeden nebo dva pruhy svislé tmavší barvy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@boruvka37 ahoj za mě varianta 3 nebo 4 v prvním příspěvku ale bez toho vzoru . Já chci koupelnu do hnědo -smetanova (bílá mi přijde, že to bude výrazný kontrast) a protože máme koupelnu dost maličkou a navíc nudli, budu volit světlou podlahu, světlé stěny a tu hnědou právě jako obklad vany, pruh za wc - zkrátka jako doplněk. (ty dve varianty co jsem napsala jsou moc pěkné bez toho vzoru) a nevím jestli u toho 4. návrhu prvního příspěvku je 1 béžová kachlička v té hnědé podlaze? (pokud ano, volila bych určitě jednotnou barvu) Hodně zdaru při vybírání ;-)
Odpovědět
mě se nejvíc líbí ten první, ale dala bych naopak jednobarevnou ale svetlou podlahu, pokud je koupelna malicka tak tmava by ji jeste zmensila... ale slysela jsem ze pokud jste v rodine spis tmavovlasí tak je lepsi tmava barva podlahy a pripadny vlas neni hned videt.... takze sem asi moc neporadila... ale osobne mam radeji svetle barvicky a radeji doladim tmavsima rucnikama nebo kobereckama ktere se snadneji vymeni
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj me se líbí první asi to tak taky budem řešit sice to má dnes každý ale furt je to hezký a stačí změnit doplnky v jinou barvu a kouúelna je hned jiná,mužu se zeptat ta vana je ravak rosa?
Odpovědět
Profilova fotka
nechce to nějaké barvičky ? Předchozí vizualizace koupelen se mi zdají mdlé. Co tohle....líbí ?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Nemáte někdo koupelnu s obklady jako v úvodním příspěvku? Budeme je mít a nevím si rady s doplňky (ručníky, nádoba na mýdlo apod.), jestli dát nějakou béžovou nebo hnědou nebo to rozbít nějakou barvou ... nemáte někdo fotku reálné koupelny? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@denessa rozbila bych to třeba žlutou nebo zelenou
Odpovědět
Přidávám fotku :-)
Odpovědět
@denessa Nechcete ještě zvážit výběr jiných obkladů? Ty tři odstíny hnědé - dveře, skříňky a obklady bohužel vůbec neladí dohromady. :-( Výrazný dekor nad vanou také není šťastně zvolený, sám o sobě spíš celkovému dojmu z koupelny škodí, než že by pomáhal - dekoroval...zvažte to. Podle mě se dá i nízkonákladová koupelna udělat hezky, ale chce to s citem. Někdy je méně více a doladit to pak doplňky.
Odpovědět
@torpen Obklady jsou už koupené, jsem "ujetá" na safari styl, takže se jich jen tak nevzdám :-D na vizualizaci vypadá každý odstín hnědé jinak, ale ty skříňky jsou stejná hnědá jako obklady a dveře a okno tam šoupli ve studiu jen tak ... okno je bílé a dveře ještě vybrané ani nemáme :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?