Dát jedno dlouhé nebo dvě umyvadla?

Máme v plánu koupelny prostor na umyvadlo cca 120 cm, přemýšlíme jaké umyvadlo dát, jedno dlouhé a dvě baterie nebo dvě umyvadla a dvě baterie. Jaké máte a co je praktické???? Děkuji všem, i za případné fotky....
Odpovědět
Profilova fotka
Řešili jsme stejnou situaci v naší koupelně. Vyhrály 2 umyvadla vedle sebe s 2 bateriemi. Nenašli jsme totiž jedno velké umyvadlo okolo 120 cm bez odkládacích ploch po stranách, které zmenšují žlábek umyvadla. Navíc se s mužem většinou střetáváme v koupelně u zrcadla (umyvadla) při ranní večerní hygieně, a tak jsme chtěli vyhnout tomu, že se budeme u umyvadla střídat. Každý má svůj prostor a později s dětmi to ještě víc oceníme. Takže záleží na potřebách, představách a chodu každého dne, aby vám to vyhovovalo.
Odpovědět
Taky jsme řešili před pár lety a prosadila jsem si dvě umyvadla, resp. dvojumyvadlo a dvě baterie. A nemůžu si to vynachválit. Máme dvě děti a ráno se potkáváme v koupelně dost často. Každý má dost prostoru a urychlí to provoz.
Odpovědět
Profilova fotka
my teprve budujeme, ale máme vybráno dvojumyvadlo. dvě vaničky a dvě baterie. myslím, že by nám stačilo i jedno korýtko s dvěma bateriemi. ale je nás doma hodně a nechtěla jsem zažívat ty fronty, co jako dítě z malé koupelny, kdy nás taky bylo hodně. takto, i kdybych v jednom umyvadle něco odmáčela, druhé je volné. sice většinou nic nemáčím, ale pro sichr...člověk nikdy neví :-D
Odpovědět
Kdybych měla mít v domě jen jednu koupelnu tak bych dala určitě dvě umyvadla a dvě baterie .My máme dvě koupelny a v každé po jednom umyvadle.
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsme resili a budeme mit 2 umyvadla a 2 baterie :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jenhel Jsem pro dvě umyvadla a dvě baterie. Co když jedno umyvadlo bude něčím nebo někým obsazeno, tak myslím že dvou umyvadlo nebo dvě zvlášť oceníte, já tedy ano :-)
Odpovědět
@jenhel Nevím kolik vás doma je, ale já jsem jednoznačně pro dvou umyvadlo nebo dvě umyvadla. Jedno spojené bych nechtěl.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Máme dvě umyvadla a dvě baterie a ještě nikdy tam současně nestáli dva lidi. :(
Odpovědět
Profilova fotka
@frangipani_cz no a u nas to je na dennim poradku. Zalezi na zivotnim rytmu kazde rodiny...
Odpovědět
máme dvě umyvadla a dvě baterie a dneska sme tam byli 3... :-D
Odpovědět
:-) děkuji všem za reakce, já ještě nejsem rozhodnuta, máme dvě děti, a zatím si s jedním umyvadlem doma vystačíme, s jednou toaletou ale ne!!! tam je jasno, umyvadlo ještě musím rozlousknout, ale díky za postřehy a názory...
Odpovědět
Profilova fotka
@frangipani_cz my máme dvě umyvadla a stojíme tam někdy i 4 zaráz :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Máme dvojumyvadlo (120 cm z IKEA) a je to super. Můžeme si čistit zuby společně - já i třeba se dvěma dětma...
Odpovědět
Z mé zkušenosti určitě dejte dvojumyvadlo. Ještě donedávna jsem byla zastánce pouze jednoho umyvadla, sice velkého ale jednoho, je to praktické, nemusíš umývat dvě atd..Jenže máme dvě děti (4 a 7), téměř každý večer stojím s nimi u umyvadla u kterého se mačkáme i když máme větší, i když tam nejsem a kluci se myjí spolu stejně se dohadují atd..pokud je rodina s dětmi je fakt lepší mít dvojumyvadlo, je to praktické. S manželem se u umyvadla potkám zřídka kdy..takže pro singl pár stačí jedno, dvě jsou velký komfort.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?