Dispozice koupelny - rady a nápady

Profilova fotka
Ahoj, můžu vás poprosit o nápady, náměty a připomínky k dispozici naší koupelny? Odpady pro vanu a záchod jsou dané (v rozích). A není mezi vámi někdo šikovný, kdo by to uměl hodit do 3D včetně dlažby a obkladů?
Odpovědět
Profilova fotka
Znovu a lépe s obrázkem ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Obecně nemám rád WC v koupelně, ale pokud je to nutné, využil bych alespoň lehkého paravanu z mléčného skla k odclonění toalety od vany.
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda Taky jsem byla původně proti, ale nakonec máme jedeno v koupelně a jedno samostatné. Nad paravanem jsem úplně neuvažovala, ale počítala jsem spíš s nějakou mírně zvýšenou přizdívkou mezi vanou a WC. Každopádně díky za námět 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@katajanci Mezi hajzlík a vanu bych minimálně dala pevnou příčku až ke stropu. Šoupnout ten žebřík a zavřít to úplně by nešlo?
Odpovědět
Profilova fotka
@brokolicenoblhoch Asi šlo, ale byla by z toho pak další místnost v místnosti a to už mi přijde jako moc velká vopičárna :-D Už jsem se srovnala s tím, že záchod v koupelně bude, teď ještě musím vymyslet jak, aby to trochu vypadalo. O vyzdění až naoru jsem moc neuvažovala, myslela jsem spíš něco jako tady na fotce, jen to tak trochu odclonit, ale zvážím to ;)
Odpovědět
Asi bych volila tu pricku taky do stropu nebo alespon vyssi a ze strany vany bych do ni udelala niky na sprchace
Odpovědět
Já bych dala polo příčku mezi WC a vanu. Vlk se nažere a koza zůstane celá. Zase bych ze záchodu, který bude zřejmě jen pro potřeby rodiny a sem tam někoho, neděla zbytečný drámo 8-)
Odpovědět
A.... ještě námět, nápad a připomínka - co prohodit ten čtvereček (?) s žebříkem? Ručníky by byly lépe dostupné z vany i sprchy..???
Odpovědět
Pokud mohu ohledně koupelny něco doporučit, pak stoprocentně vanu se sedátkem! Je to perfektní věc :-) Mají naši a i my máme takovou - konkrétně takovou jakoby rohovou - přesně je to Avona od Vagnerplast a fakt super! Lepší než sprcha, člověk si sedne... Pak taky pokud možno, mít na wc a v tomto případě i v koupelně větrák, který odfouká smrad pryč... Doporučuji i umyvadlo se skříňkou pod... Ten čtvereček je pračka? Jinak ohledně žebříku doporučuji, dát ho někam, kde bude nejmíň zavazet - mě ho manžel udělal doprostřed stěny a nemám kam dát koš na prádlo! Do 3D vám to hodí v různých koupelnových studiích apod., přímo s obklady, jaké si vyberete... Já mohu např. doporučit Koupelny Babínek Polná ;-) PS: pračka i umyvadla musí být taky připojené na vodu, resp. odpad...
Odpovědět
@katajanci Já osobně bych dala WC tam, kde je sprcha - možná by se vešel i bidet. Nebylo by to při příchodu do koupelny tak na očích. Sprcháč (čtvrtkruh) bych dala na místo WC. Jen by se musela vybrat jiná vana, asi by byla nejlepší nějaká rohová.
Odpovědět
Profilova fotka
@mbb2214 @bylonebylova @clear301 @aneri53 Díky všem za podněty ;) Ten malý čtvereček je skřínka, pračka bude v technickém zázemí. Počítám že vedle skřínky budou ještě nějaké věšáky na ručníky. Záchod jsme na místo sprcháče zvažovali, ale nakonec jsme ho kvůli lepšímu odvětrávání přesunuli pod okno a odpady pro obojí už jsou hotové, takže maximálně můžu přehodit záchod s vanou, ale takhle je to myslím lepší, než aby byl hned proti dveřím. S žebříkem asi ještě někam pohnu, asi si zkusím udělat kartonový a trochu ho po koupelně postěhovat, kde se mi bude líbit nejvíc a vadit nejmíň. Aktuálně nejvíc řeším umyvadla. Chtěla bych na desku dvě vedle sebe a baterie asi ze zdi. Pod deskou úložný prostor částečně uzavřený, částečně otevřený, ale nevím jestli na těch 150 cm co je ode dveří ke zdi budou mít dost prostoru. Už mám pár vytipovaných, ale zatím nic co by mě ohromilo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?