Dlažba na koso ve sprchovém koutě

Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s dlažbou na koso ve sprchovém koutě a následným spádováním? Máme kout 160x90, spád by měl být k delší straně, sprchový žlábek cca 90 cm. Vzhledem k tomu, že dlažba bude procházet i dalšími částmi domu, líbilo by se mi ji mít položenou ve všech místnostech stejně (tedy i v koupelně), ale nevím, jak se to potom řeší s tím spádováním. Nikde jsem nenašla žádné obrázky. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
My máme v koupelně taky na koso, ale nakonec ve sprchovém koutě jsme právě kvůli spádování museli dát rovně... :-| ale jelikož máme sprcháč odstupňovaný, esteticky to vůbec nevadí.
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo zkus sprcháč trochu zvýraznit a nedávej tam stejnou dlažbu jako je všude okolo. Pak se nebudeš limitovat tím aby byla dlažba na koso nebo normálně vzhledem k jiným místnostem. Ale když se tam zamyslím nad tím co píšeš o tom kanálku (že má být nejspíše skoro na kraji podlahy), tak pokud bude spád k jedné straně - tak lze pokládat na koso a vše bude fungovat. Dobrý obkladač si jistě poradí.
Odpovědět
Ahoj máme ve sprcháči dlažbu nakoso. Žlábek máme 80cm na stěně dlouhé 90 cm a spádování je ok. Spíš se mi nezdají ty vaše rozměry. 90cm žlábek u 160 cm dlouhé stěny? Ta dlažba vypadá dobře, ale je pravda, že máme do sprcháče schůdek - nevím, jak by to působilo, kdyby tam nebyl.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?