Dlouhá umyvadlová skříňka, kde sehnat?

Ahoj, nevíte, kde se dá sehnat dlouhá umyvadlová skříňka, aby byla vedle umyvadla odkládací plocha? Stavíme domeček a pomalu začínáme vymýšlet zařízení a zjistila jsem, že buďto neumím hledat, nebo se nic moc nedělá.. ;o) Díky moc za všechny tipy..
Odpovědět
nevím, jestli se něco takového prodává už "hotové", ale my máme zápustné umyvadlo Cubito v normální kuchyňské pracovní desce a pod tím skříňku od truhláře Věřím, že šikovný chlap si to poskládá i sám. Koupelnové skříňky koupíte, desku přes vrch vám uříznou v hobby marketu a umyvadlo vlepíte silikonem https://www.siko.cz/koupelny/umyvadla...
Odpovědět
lepší fotku jsem momentálně nenašla, ale na ilustraci snad stačí
Odpovědět
Děkuju.. to vypadá dobře.. ;o) každopádně kdyby už bylo něco "hotového", tak by to bylo super..;) Ale moc děkuju za tip, jak to kdyžtak udělat.. ;)
Odpovědět
Taky nám dělal stolář a taky se to skládá z kuchyňské desky a skříňky na míru: http://www.modrastrecha.cz/blog/angie...
Odpovědět
My mame z Ikei.. Kvalita je v pohode, cena super a hkavni je, ze ma zaruku 10 let, coz je u koupelny, kde je porad vlhko super. Koupelnu mame tmave a svetle sedou, takze skrinka je bila a zatim spokojenost.
Odpovědět
Ahoj, nevím jestli už není pozdě, ale já jsem zamilovaná do této: https://www.koupelny-cz.cz/sapho-kali... dá se sehnat v různých rozměrech a dekorech. Akorát ta cena (uff) + umyvadlo není v ceně....
Odpovědět
@angie.shy No tak to je paráda, krásný moc! ;) něco takového si představuju.. ;)
Odpovědět
@aliennn Pozdě ještě není.. ;) jinak něco takového plánujeme v druhé koupelně.. ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?