Dvě koupelny, jeden druh obkladu, jiné ,,grafické" řešení - proč ne?

Profilova fotka
Ahoj, budeme mít v domě dvě koupelny, dole s normálním oknem, sprchový kout, záchod, umyvadlo, nahoře vana se zástěnou, dvojumyvadlo, střešní okno. Měli jsme vůbec velký problém vybrat obklady a dlažbu a opravdu jsme asi schopni vybrat jen jednu (Rako Fashion, bílá, šedá a ta nepravidelná mozaika k tomu). Myslím, že vzhledem k tomu, že jsou koupelny jiné, lze vymyslet jiné řešení do každé z nich, aby se nám časem rychle neokoukaly, ale okolí nás zrazuje a tlačí do výběru dalšího obkladu. Já k tomu nevidím důvod - stejně se koupelny označují většinou jako horní a spodní ne? Nebo proč byste to tak neřešili? Opravdu je ,,nutné" mít každou koupelnu jinou? ... Díky za názory ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D my máme koupelny tři a všechny stejné:-) Samozřejmě dispozičně se liší...však se můžeš podívat. Nevidím důvod dávat si do domu něco, co se mi nelíbí, jen proto, že mají lidi v okolí jiný názor...;-) Je to váš dům, udělejte si ho podle sebe;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kackaj to já přesně tvrdím taky, navíc se mi vybírat další obklady nechce, nemám ráda hnědou, nechci barevnou (červenou, fialovou, modrou, zelenou), s kytkama, s vlnkama... no prostě totálně mimo ,,trendy" takže to byl opravdu boj, navíc jsem v 7.m a máme 1,5r dceru, takže o to náročnější najít čas a hledat TO PRAVÉ. Jen jsem chtěla slyšet argumenty třeba někoho, kdo to tak už udělal (má stejný dekor) a nelituje ;-) takže díky! ;-)
Odpovědět
Nám taky rodiče pořád nutili, že "to si určitě uděláte každou koupelnu jinou, že?" a "ale aspoň do dětských pokojíků dáte jiné podlahy, ne?" Myslím, že oni prostě zařizovali byty a domy v době, kdy kachličky byly jen jedny, maximálně druhé někde pod rukou, a je jim to líto a teď by nejraději skoupili celý trh :). Naše generace naopak vyrostla na poměrně přeplácaných interiérech, takže zase preferuje mít všechno čisté, v jednotném stylu, co nejmíň ozdobných prvků, takže mít jedny podlahy v celém domě a jedny kachličky ve všech koupelnách, pokud možno jednobarevné a bez dekoru, je pro nás naprosto logické. Navíc je to ekonomické řešení - nezbyde tolik "odpadu", dá se to líp spočítat...
Odpovědět
My mame taky dve koupelny a v obou jsme volili stejny design kachlicek jenom dole jsou svetlejsi a nahore tmavsi odstin. Dole mame pouzitou i mozaiku. Diky tomu kazda vypada jinak a pritom je to stejne. Vubec bych se netrapila s jinyma kachlickama.
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme stejné obklady, jen jinak uspořádané a líbí se mi to stále:-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?