Dvě umyvadla vs. dvojumyvadlo

Na základě Vašich zkušeností a postřehů - co je lepší - dvě samostatná umyvadla vedle sebe nebo jedno širší? A pokud jedno širší - dát tam jeden kohoutek nebo dva? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
chtěla jsem dvě umyvadla, ale dnes už bych možná volila jedno velké, ale rozhodně dva kohoutky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se rozhodli pro dvě a udělali jsme dobře. Když se někdy stane, že si čistíme zuby všichni 4, třeba ráno o víkendu, nebo večer, tak si nedovedu představit, že bychom se mačkali u jednoho :-D . A i běžně se třeba stane, že děcka vletí do koupelny obě a chcou si umýt ruce, tak mají každý svoje :-D .
Odpovědět
@denessa chtela jsem 2, prijde mi to hygienictejsi kdyz se myji 2 naraz, soukromejsi, Pokud jedno velke, pak 2 kohoutky-jinak velke umyvadlo ztraci smysl a taky se pry hure udrzuje-voda nesplachne okraje.
Odpovědět
Profilova fotka
Zvolili jsme dvojumyvadlo. Máme Kolo, TRAFFIC dvoujumyvadlo 120 a je to úplně super. Oproti dvěma samostatným umyvadlům to zabírá méně prostoru a podle mě se to i lépe udržuje.
Odpovědět
Rozhodně dvě umyvadla, je to snažší, pokud je vás víc, máte všichni dost osobního prostoru :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tiez mame Kolo traffic 120 dvojumuvadlo s 2 bateriami ale len 1 odtokom. Ak chces usetrit miesto, je to fajn riesenie a v klude 2 dospeli sa tam naraz zmestia.
Odpovědět
Profilova fotka
@denessa Já osobně bych dal dvě umyvadla vedle sebe. Kdyby to bylo jedno velké umyvadlo, tak pro nás by muselo být hodně velké.
Odpovědět
@jakuda šířka vám stačí nebo by jste doporučili širší?
Odpovědět
Profilova fotka
@andrew1 sirka je v pohode. Vlezlo by se nam i sirsi, ale prijde mi to zbytecne. Je to tento model http://1url.cz/qtPqU Prijde mi to lepsi, nez varianta s jednim odtokem.
Odpovědět
@jakuda děkuji za rychlou odpověď :)
Odpovědět
Mame velke umyvadlo se dvema kohoutky,nemuzu si vynachvalit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?