Jak máte vyřešený přístup k odpadům pod vanou?

Ahoj, chtela bych se zeptat zkusenejsich jak maji vyreseny pristup k odpadum pod vanou. Vana bude oblozena mozaikou. Myslela jsem, ze se da jedna kachlicka na magnety a bude, ale to pry s mozaikou nejde. Obkladac mi vnucuje plastova dvirka, coz se mi moc nelibi :-| Jde to vyresit jeste nejak jinak? Dekuji za odpovedi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč by to jako nešlo? Jasně že to jde, jen se mu do toho nechce. Aby to nebylo poznat, tak je to pracnější, než tam na férovku narvat dvířka.
Odpovědět
V případě mozaiky to s magnety takto nejde. Aby to nebylo vidět lze s mozaikou použít např. neviditelná dvířka, která se mozaikou obloží. Nebo lze i jiný systém. https://youtu.be/TC1vNRrj1u8 https://www.siko.cz/koupelny/naradi-a...
Odpovědět
Teď nám to obkladač dělal. Přilepil mozaiku na obkladačku a pak to tam zasilikonoval a vypadá to pěkně.
Odpovědět
Dekuji vsem. Na ta neviditelna dvirka uz jsem se divala, ale buhuzel mi nesedi rozmerove. Nakonec obkladac nalepi mozaiku na sadros a zasilikonuje to. Ale stejne mi furt vnucuje ta dvirka :-S
Odpovědět
Profilova fotka
A nejde to bytesit pomoci magnetu ? ;-)
Odpovědět
Dát rámeček místo cihly, na obkládačku magnet, tu dát na rámeček a zaspárovat, až tam jednou bude potřeba jíti, tak se obkládačka vyloupne, pak se následně musí zaspárovat. Kolikrát za život je tam ale potřeba jít, že? Ne všude přece je mozaika, nebo ano?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?