Elektrický žebřík do koupelny v šířce (do) 50 cm

Poradíte/máte zkušenost někdo s výběrem el.žebříku do cca 50cm šířky a 65cm výšky (přibliženě) měl by sloužit pouze na výhřev a sušení ručníků. Děkuji.
Odpovědět
@leoniss Máme v technické 45 cm x 1 m a v koupelně 50 cm x 1,5 m. žebříky jsme kupovali zvlášť a k tomu topnou tyč do zásuvky a máme v zásuvce časovač. Ty žebříky mají v každém hobby marketu a tam kde prodávají věci pro vodaře a topenáře, na internetu, v koupelnových studiích atd. Jde jen o to co se ti líbí a kolik chceš zaplatit. Pokud to má jen sušit ručníky tak bych se moc nerozšoupávala, protože ten žebřík bude stejně furt zakrytý.
Odpovědět
Děkuji za info, právě, taky do toho nechceme moc investovat, je to jen na ručníky, ale i přesto jsem nechtěla obyč.klasický sušák. Je umístěný na "pásu"ozdobného obkladu, tak nechci ani moc velký. My moc právě ty hobby markety nenavštěvujem a spíš hledáme po netu, a zas takový výběr těch specifických žebříků není a pokud ani, tak se cenově pohybují okole 15tis.a výš, což mi přijde zbytečný..Ale nakonec úspěšně zakoupen :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?