Fialová koupelna, neomrzí to za chvíli?

Profilova fotka
zdravím všechny, chtěla bych takovouhle fialovou koupelnu a chci se zeptat, jestli někdo nemá taky takovou barvu. Neomrzí se to za chvíli??? :-| Nejdříve jsme plánovali mít totiž zelenkavou a jak se vše vybíralo, tak se nám už zelená přestala líbit. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
vždycky je levnější a jednodušší mít obklad v neutrální barvě a měnit jen doplňky ;-)
Odpovědět
@elisa194 Také jsem pro jednodušší obklad a ladit doplňky, ale koupelna na fotkách se mi teda líbí . :-)
Odpovědět
přesně jak píšou holky - kdyby byla koupelna klidně jen v té béžové barvě a doplňky ve fialové, můžeš to kdykoliv obměnit. Časem by fialová mohla člověka přestat bavit...
Odpovědět
vypadá to moc dobře! ;-) I když i já se přikláním na druhou stranu k holkám, neutrální barvy a osvěžit doplňkama..
Odpovědět
kombinace je fakt pekna (akorat bych nedavala ty dlazdice s tema kytkama, nechala jen tu mozaiku) ale asi se fakt casem okouka, navic bych volila tmavsi dlazbu na podlahu, na svetle je videt kazdy vlas (teda pokud nejste vsichni doma blondaty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty fotky jsou krásné, ale mě by ta fialová přestala časem bavit. Proto jsem se rozhodla ve vlastní koupelně nedat ani barevnou listelu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@elisa194 Koupelna se mi moc líbí, nevíte co je to za značku? Serie?
Odpovědět
Profilova fotka
@flora11 je to od Paradyz kolekce Querida (Querida Bianco) :-)
Odpovědět
Máme také fialovou, chtěla jsem neutrální jak píšou výše ale temně fialová mně naprosto uchvátila. Jeslti budete mít zájem pošlu vám během víkendu fotky už hotové koupelny i s vanou.
Odpovědět
Profilova fotka
@elisa194 me se treba libi, neprijde mi ze te fialove je tam nejak moc. Je tam tak akorat. Vic bych ji tam nedavala, ale klidne bych fo takove koupelnicky sla.
Odpovědět
Profilova fotka
@elisa194 je pekna cista a elegantni
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se ti líbí tak do ní běž ..já mám problém, že pro něco se nadchnu pak mě to omrzí proto mám nutrální hnědobílou a budu měnit podle nálady jen barvy ručníků a svíčky.
Odpovědět
Článek se načítá
já mám třeba barvy ráda a v koupelně budeme mít hodně výrazné modré obklady....ale řekla bych, že aby se ta barva neomrzela, tak to chce používat ji trochu s citem a u vás je té fialové přeci jen moc dala bych ji na omezenou plochu a hlavně nedělat tam milion fialových linek, hvězdiček a já nevím čeho...spíš jedna fialová stěna a doplnit to něčím přírodním teplejším
Odpovědět
Profilova fotka
Z vlastní zkušenosti vím (měla jsem v minulém bytě fialovou koupelnu), že takhle nafocené to vypadá pěkně, ale jak je pak prostor koupelny jiný (a předpokládám, že je a že toto jsou katalogové fotky), tak to působí jinak. Stejně tak vizualizace, ve skutečnosti to také ve finále vypadá dost jinak. Já jsem s tou koupelnou byla docela spokojená, i když po pěti letech bydlení jsem si říkala, že už bych si příště dala nějakou víc neutrální. :-) Ale to bylo i tím, že jsem si ji zařizovala sama a na manžela pak byla dost "dámská". :-)
Odpovědět
Zdravím, souhlasím s ostatními ohledně neutrálních obkladů a volbě barevných doplňků. Barvy většinou po čase omrzí a budete chtít obměnu. V koupelně je to o to horší, jelikož oprava probíhá sbíječkou :-) Přirovnala bych to k bílé kuchyni. Její barvu oceníte většinou až po letech :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahoj, moc hezká, vkusná a moderně zařízená koupelna. Samozřejmě záleží jesltli bude ve stejně moderně zařízeném obydlí :) a fialová určitě neomrzí a líbí se i dětem :) takže za mne rozhodně ANO :D :D :D :D
Odpovědět
Profilova fotka
@jkur Ahoj, můžeš prosím zveřejnit fotky hotové koupelny? Pokukuju po stejném obkladu. Díky!
Odpovědět
@elisa194 sice se to netýká fialové, ale ...s rodiči jsme měli v domě jednu koupelnu modrou (před 25 lety moc na výběr nebylo) a příští rok chtějí koupelnu předělat a dát neutrální odstín, který mohou doplnit výraznými doplňky...pokud byste použili fialovou jen decentně (také záleží na odstínu, na foto už je odvážnější odstín) a třeba jen proužek (na obrázku už to je moc) s nějakou neutrální barvou, tak ano, ale ve větší míře to omrzí...neutrální variantu vždycky "rozbiješ" jinými doplňky:) ;-)
Odpovědět
@clifulka zítra nafotím a zveřejním
Odpovědět
@clifulka omlouvám se za nepořádek ale snad takto postačí
Odpovědět
Sama mám - něco podobného, jako je na přiložené fotce, Koupelnu už mám do fialova asi tři roky a zaručeně mě to neomrzelo. Pokud se Vám fialová barva líbí, doporučuju jít do toho! :)
Odpovědět
Můj ty světe, toto nesmí vidět moje žena nebo je rozvod na stole...
Odpovědět
moje babička říkala, že fialová je barva kardinálů a impotentů. Tolik k fialové :)))
Odpovědět
Profilova fotka
@velman 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Děkuji. ..pobavilo 😅
Odpovědět
@elisa194 Je nádherná, elegantní, nepřeplácaná, jednoduchá. Mě naopak nebaví záplava béžových, hnědých...koupelen, má ji každý a mě se postupně přestaly líbit. A to bych před 3 roky jinou než čokoládovo/smetanovou kombinaci nechtěla :-)
Odpovědět
Je to hezké, ale také jsem spíš pro neutrálnější barvy a pak měnit barvu doplňků. Aspoň to tak rychle neomrzí.
Odpovědět
Ta je úplně dokonalá!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
koupelna je moc hezká, fakt se mi hodně líbí, ale za sebe bych do toho nešla...ale je to hodně individuální...nám se nejdřív líbila také zelenkavá + dekor dřeva...pak se nám líbila béžovo červená - za nás dokonalá....ale když jsme ji už v krámě viděli 20x úplně nás omrzela a shodli jsme se na tom, že bude lepší mít přírodní prvky - béžová, bílá, šedivá, hnědá a pak měnit doplňky, takže náhoře máme bílo šedivou koupelnu a dole béžovo hnědou :) Za mě ideální, když budu chtít, budu mít každý měsíc jinak lazenou koupelnu, a to mě hrozně ba ;)
Odpovědět
Profilova fotka
hm a teď koukám, že to je dost neaktuální, takže mlčím - pardon :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?