Firma/soukromník na rekonstrukci koupelny Praha

Ahoj všem, budeme rekonstruovat byt, pro mě to bude celé poprvé, takže bych nerada nalítla nebo něco podcenila. Uvažovala jsem o firmě, která mi udělá vše najednou, ale výsledky pak jsou buď předražené nebo nejsou dle mého očekávání co se vzhledu týče. Na kuchyň už jsem si firmu našla, ale pořád nemůžu najít nějakou na koupelnu. Máte nějaké zkušenosti s nějakými konkrétními? Doporučili byste mi nějaké studio? Nebo raději nějaký soukromník - který? Budu vděčná za všechny postřehy. Díky předem
Odpovědět
Já si nemůžu vynachválit koupelnové studio Perfecto... Naprosto profesionální přístup co se návrhu a dodání týče, ale pokud vám doporučí někoho na realizaci tak rozhodně nedoporučuju pana Piláta, u nás zkazil co mohl a to i poměrně jednoduché montáže lišt apod. Perfekto sice tvrdilo, že na něj žádné stížnosti nejsou, ale moc to nechápu, když ten člověk neumí ani rovně nahodit zeď a byly tam rozdíly i 3 cm v síle na cca metru a půl. Takže ať vám to udělá firma nebo řemeslník tak hlídat hlídat hlídat a hned to nich dupat ať to předělaj... není to dnes jednoduché najít někoho kdo umí stavět rovně a do pravého úhlu:-)
Odpovědět
@elli_ Moc děkuji za tip :) Jo, je mi jasné, že člověk musí dohlížet a kontrolovat. Tak snad vyberu správně a nepodcením nic, abych pak nelitovala.
Odpovědět
@elli_ Ještě mě napadá otázka - jak to je s cenami u nich? Na první pohled to vypadá na to, že za moc pěknou koupelnu si člověk i moc pěkně zaplatí :) Je to samozřejmě pro mě jedno z důležitých kritérií, ale za pěkný a účelný výsledek si ráda připlatím..
Odpovědět
No tak, ceny vidíte na tom eshopu, realizaci si můžete zajistit sami (což doporučuju) nás komplet zařízení od nich (bez nábytku) vyšlo na cca 100 000, ale upřímně musim říct, že jsme vybírali spíše z těch dražších věcí. Realizace pak podle toho koho si najdete, my bohužel v domnění, že určitě má ten člověk velký zkušenosti naletěli a stálo to víc než zařízení a odvedená práce tomu naprosto neodpovídá... :-(
Odpovědět
My jsme po 2 týdnech běhání a vymýšlení nakonec skončili u Eden koupelen, poprvé jsme si prohlédli vzorky apod. a pak jsme si domluvili schůzku, kde s námi projednali všechny detaily. Výběr byl ohromný, jednání bez problémů a na realizaci se moc těšíme :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?