Sprchový kout - Hüppe vs. Polysan, Rako

Profilova fotka
Rozhodujeme se jaký nový sprchový kout. Cenový rozdíl Hüppe a Polysan je výrazný, tak mě zajímá jestli máte zkušenost jestli je takový obrovský rozdíl i v kvalitě. Jde nám o bezrámové zástěny. Vaničku asi nízkou, litý mramor nebo jen odtokový kanál. To taky váhám. Máte zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Co vím, tak Hüppe má snad jako jediný výrobce tu ochr. vrstvu proti vodnímu kameni přímo nějak zapečenou ve skle. Oproti ostatním, kteří ji mají jen nanesenou na povrchu. taknějak nám to popisovali k koupelnových studiích. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
To me také zajímá. Rozdíly v cenách jsou opravdu velké.
Odpovědět
@kkoudelka @bohynekuchyne máme sprchovou zástěnu od Hüppe a kapičky s následnýma flíčkama po jejich zaschnutí máme. :-| nám ale tenkrát nikdo nic o ochraně neříkal. Cena my tenkrát nepřišla nijak hrozná. Od polysanu máme vanu a po nějakém čase se u ní objevily praskliny v rohách. Naštěstí opraveno v záruce, ale i když je to designově velmi pěkná vana, tak tohle bylo trochu zklamání. Takže nevím, co si o této firmě myslet.
Odpovědět
@bohynekuchyne Popravdě jsme měli walk in sprcháč a i vlivem lajdácké práce pěkně protékal. Ale prý se to stává. Nejlepší je prý kompromis - vanička, ale zabudovaná do země a s možností obkladu na ní, takže není vidět.
Odpovědět
Mame Hüppe, bydlime tri mesice a sklo je skoro bezudrzbove, 1x za 14 dni prejedu octem. Jasne, sem tam kapicka je, ale opriti tomu, co jsme meli predtim, parada. :) Vanicku mame nizkou z liteho mramoru, take spokojenost. 😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?