Jak navrhnout koupelnu

Prosím máte někdo tip jak nejlépe zařídit tuto koupelnu v případě, že chceme sprchový kout o šíři 90 cm, délka cca 120, a vanu. Mě napadají tyto dvě varianty a nevím kterou zvolit: 1) vlevo od dveří vana, pak "hluché místo" např. na žebřík a sprchový kout ten by zřejmě musel být celoprosklený což se mi moc nechce dávat kvůli údržbě, ve výklenku umyvadla 2) prohodit vanu a umyvadla, vyzděný sprchový kout a do výklenku asymetrickou vanu cca 170-180*90, mezi vanou a sprchovým koutem by tak byl asi 70 cm průchod
Odpovědět
dala bych 2.....umyvadla co nejblíž dveří.....a víc se mi líbí zděné sprchy, ale je to jen tip 🙂 ať se dílo daří....
Odpovědět
Je to jen v malování, ale účel to plní 😄 já bych to udělala takto. Není to v měřítku, tak asi je potřeba si s tím pohrát, ale to rozložení se dá 🙂)
Odpovědět
@cankikris namalovala sem si to podobně 😄 akorát mezi sprchou a vanou je 70 cm a nevim jestli to není málo
Odpovědět
@doubkovaadriana no to by asi nevadilo, ale jak půjdete do sprchy? Je potřeba to přehodit a dvojumyvadlo asi nee...je moc dlouhé. I kdyby zástěna nebyla napevno, ale otočná (což u tak velkého skla bych asi nevolila, ale radši walkin. Bála bych se, že mi to ulítne do vany a jedno z toho se poškodí 😄 ), tak voda bude cákat na skřínku pod umyvadlo. Ano je to dělaný nábytek do koupelen, ale nesnese takhle na přímo vodu a utírat by se mi to nechtělo. A chybí mi tam WC, ale nevím, jestli máte v plánu nebo ne.
Odpovědět
@cankikris ten sprchový kout by byl normálně vyzděný, nešla mi tam dát příčka a vchod naproti vaně, umyvadla tohle byla asi ta největší co tam byla, šlo mi jen o rozmístění. Ale mám strach aby byla ulička mezi vanou a sprchou dostatečně velká, kolik by tak asi měl být průchod aby se dalo pohodlně vylézt ze sprcháče
Odpovědět
@doubkovaadriana průchod podle toho kolik místa je pro vás v pohodě, ale já bych příčku nedala. Zabije to ten prostor. Walk in sklo to tolik neuzavře, ale zároveň nebude nacákáno, a dala bych proti vaně umyvadlo, at je tam více místa. To sklo by tam stejně asi bylo at nemáte mezi vanou a sprcháčem potopu ale prostoru by tam nebylo tolik.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?