Jak skrýt napojení umyvadlové baterie

Dobrý den, aktuálně připravujeme vodu a odpady v koupelně. Budeme mít desku a na ní položené umyvadlo. Koupili jsme si chromovaný sifon, protože pod deskou nebude skříňka a sifon půjde logicky vidět. Teď ale řešíme, jak připravit napojení pro baterii. Snažila jsem se dohledat na fotkách na internetu, jak je to řešené, aby nebyly vidět hadičky apod., ale nic moc jsem nenašla. Pokud máte umyvadlo na desce, jak prosím máte řešené napojení baterie? Díky.
Odpovědět
@kajdam My tedy mame normální skříňku, ale když jsem na to koukala, myslím, že se dává jen nerez nebo černý sifon. A nerez hadičky asi taky pak vidět jsou.
Odpovědět
Co dát baterie přímo do zdi? To by nic nekoukalo...
Odpovědět
Dejte si pod desku vyšší pojízdný box na kolečkách a vůbec si nějakých hadic ani nevšimnete.
Odpovědět
Díky za tipy 😉. Skřínku pod umyvadlo právě nechceme, máme koupený pěkný sifon a nepočítali jsme s touto variantou. A baterii už taky máme klasickou s montáží na desku. Přemýšleli jsme, že bychom ventilky "zazdili" s tím, že by se tam musela dát nějaká revizní dvířka (dá se koupit takový rámeček, kde se dovnitř dá kachlička a mělo by to být hodně nenápadné), ať po okachličkování a položení desky máme k tomu přístup a lze baterii normálně zapojit. Ale nakonec asi ty chromované kohoutky prostě necháme těsně pod deskou koukat ze zdi a hadičku asi nějak uchytíme, ať nevisí příliš viditelně. No, docela by mě zajímalo, jak se tohle řeší profi 😄
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?