Jak uspořádat spodní koupelnu?

Hezké odpoledne všem! Prosím neporadili byste nám jak uspořádat spodní koupelnu? Ten sprchový kout bude tak jak je v projektu, ale to ostatní? Myslím tím - umyvadlo, pračka, koš na prádlo, zrcadlo, topení - žebřík,... V patře budeme mít koupelnu i s vanou, ale to kdoví kdy.. Nejdřív budeme využívat tuto spodní a potřebujeme to tam nějak rozmístit... ještě kdyby se tam vešla nějaká skříň na kbelík, mop, čistící prostředky... Nevíte někdo co s tím? :-)
Odpovědět
Nikoho nic nenapadá? Ještě uvažuju, jestli by ten vchod do koupelny nešel udělat rovný - stejně jako na wc a tím pádem by vznikl "koutek" na pračku... ale nevím, jestli by se tam vešly 70 dveře zase...
Odpovědět
@petramana Ono hodně záleží i na tom, jak je řešené otevírání dveří sprchového koutu. Jestli šoupačky nebo otvírací - a jestli otvírací na dvě části a nebo jedny velké dveře. Takhle šikmý ten vstup do koupelny máme taky a mě se to prostě nelíbí. Už bych do toho nešla. Radši bych o ten kousek zmenšila chodbu, stěnu s wc protáhla a koupelna by pak byla větší. Zbytek by si pak už řekl sám...
Odpovědět
@frufrunka mě se ta šikmina právě taky nelíbí... ale tu zeď potáhnout celou nemůžeme, protože vedle WC už máme pokoj a tam jsou ty dveře tak, aby se za ně vlezla skříň..
Odpovědět
@petramana A jo, toho pokoje jsem si nevšimla... :-( No z praxe můžu říct, že tohle řešení dveří není úplně šťastné, ale když to jinak nejde (u nás to taky jinak nešlo), tak nezbyde, než se s tím popasovat... :-( V tom případě bych to asi nechala, jak to je a využila maximum skříněk (skříňku nad pračku, skříňku pod umyvadlo, a pak něco úzkého na protější stěnu... Tak, jak je to umyvadlo v projektu, to má totiž svojí logiku - cesta vede ode dveří většinou k umyvadlu. My to v té koupelně máme na opačné straně a nikdy jsem si na to nezvykla (pravda, koupelna se používá jen málo). Pračka by se možná vešla pod okno vedle spcháče, ale byla by to pěst na oko. To mají rodiče a nevypadá to hezky, takhle je hezky schovaná. Jen ten mop, kbelík atd... To už do týhle koupelny prostorově moc nevidím... :-( Žebřík by byl asi nejlogičtější proti umyvadlu, ale zase tam zabírá místo pro možné skříňky... Tady opravdu moc nevím...
Odpovědět
@frufrunka i taky díky za názor ;-)
Odpovědět
Rozmístění bych nechala tak, jak to je. Nad pračku skříňku, mop a kýbl vedle pračky za dveře. Pod umyvadlo skříňku. Otopný žebřík naproti umyvadlu. Pod okno užší a nížší skříňku, případně koš na prádlo. Případně pokud by byla pračka s vrchním plněním, tak by mohla jit otočit otevíráním nahoru ke zdi s umyvadlem a protože je užší mohla by se vlézt mezi pračku a umyvadlo skříňka.
Odpovědět
@petramana Asi bych ještě zvážila ten žebřík, zabere ti de facto jedinou využitelnou stěnu, pokud to správně chápu. Kýbl a úklidové prostředky bych šoupla někam do komory (teda já bych si jí na to aspoň v domě vyhradila, zabere to hodně místa a koupelnu vnímám spíš jako relax místnost, kde takové věci ruší), ale pokud to nejde, radši bych oželela ten žebřík a dala tam skříň na úklidové prostředky, než je mít za dveřma.
Odpovědět
Prosím. Neporadili by jste mi taky s uspořádáním koupelny. Měla by tam byt vana, sprchový kout, umyvadlo, wc a žebřík. Dekuji :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?