Jak vhodně rozmístit obklady v koupelnách?

Profilova fotka
Prosím o názor, jak barevně rozmístit obklady v 2 koupelnách. Něco mi tam nesedí... :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Ta spodní šedá koupelna se mi líbí, na tom bych asi nic moc neměnila, ale u té první koupelny mi chybí výraznější obklad kolem umyvadla. Nějak bych to oživila. Třeba přidat ještě hnědou kachli pod zrcadlo, aby byla barva celistvá a přes celou stěnu, kde je žebřík bych dala vodorovně tu ozdobnou kachli, co je ve sprcháči - udělat jeden pruh a navázala bych tím samým pruhem na stěně za zrcadlem až k oknu. Tu listelu bych dala výše, pokud to jde, s tím zrcadlem se mi to tam bije..
Odpovědět
Profilova fotka
šedá vana je super! u umyvadla bych zvolila jednodušší proužek nebo žádný. U hnědé bych si také vybrala mezi tím proužkem kolem dokola a pruhy ve sprcháči a nechala jen jedno!
Odpovědět
Mohu se zeptat co je ten hnědý obklad? Docela hezky
Odpovědět
Profilova fotka
tipuji, že ten hnědý obklad je serie defile z Raka - plánujeme ho taky, moc se nám líbí, ale návrh, který máme od designera, se nám moc nelíbí, takže děláme pár úprav. Jakou máte kombinaci? Bílá a béžová? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@dagik Jak píše Maceska1989, tak je to vážně Defile.
Odpovědět
Profilova fotka
@maceska1989 Já jsem taky dělala úpravy. Konečnou verzi mám v albu. Hnědá koupelna - umývadlo bylo hrozně sterilní a nahoře mi neseděla ta tmavá u vany. Je použita béžová a bílá. Hnědá byla už moc tmavá.
Odpovědět
Ta hnědá mi přijde sterilní, kolem umyvadla, udělala bych tam třeba taky takový pruh, jak je ve sprše.. Jak se jmenují ty šedé obklady? Jsou super. Spodní koupelna je ok, akorát bych možná nechala tu zeď pod oknem bílou, ale to už je asi o vkusu..
Odpovědět
Profilova fotka
Nám se líbí hnědá kolem umyvadla. Místnost je malá (4,41 m2) ,nechtěla jsem mít "přeproužkováno". Ve spodní koupelně je bílá pod oknem. V horní - šedé koupelně jsou obklady Selection, tam je obklad pod oknem. Každý má holt jiný vkus :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Můžu se zeptat, v jakém programu jste si dělala vizualizaci?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkusil bych se zamyslet nad tím, kde budou spáry - např někdo dělá spáry podle poloviny zdi (aby na každé straně vyšli stejně velké dlaždice) a někdo zase podle hlavních zařizovacích předmětů v místnosti - např. aby svislá spára procházela přesně na polovině umyvadla atd.. viz obrázek č.4. přijde mi, že kdyby byl záchod umístěn uprostřed obkladačky, tak to bude vypadat o chlup lépe. A asi bych tlačil na obkladače ať dělají kamenické rohy a nedávají tam nějaké plastové růžky atd.
Odpovědět
Profilova fotka
@elikafred Vizualizaci dělalo SIKO
Odpovědět
Profilova fotka
@jonnyj Děkuji za radu. Je fakt, že když se na to teď zadívám, tak vidím tu "chybu". Vážně by bylo lepší umístit WC na střed obkladu. Udělám ještě změnu :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@vikiza Bohužel tyhle programy to počítají tak, že začínají většinou celou dlaždicí v rohu a pak jedou kam to jde. S obkladačem se pak dá nějak dohodnout, ale odpad+voda se většinou už předělat nedají nebo je to zas náklad navíc. Hezké taky je když podlaha probíhá spárově i do stěn, ale to hodně záleží na velikosti dlaždic a velikosti obkladů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?