Jak vybavit tuhle minikoupelnu?

Zdravím všechny samodesignéry :-) , nějak nemůžu přijít na to, jak to dořešit u nás v koupelně. Konkrétně mě prostě nenapadá, jak tam dostat ručník, aniž by vypadal jako pěst na oko. Visící z jednoho háčku mi přijde jako hadr na zem, pověšený napůl před umyvadlem jakoby na tyčce se mi sice líbí, ale je to krajně nepraktické - při vysunování šuplíků. Na šuplíku už je zase moc nízko a byla by neustále pokapaná zem. Jak teda propašovat do koupelny ručník? Mýdlenky chceme dvě, jak klasickou, tak na tekuté mýdlo, a mám v úmyslu je dát na zeď vlevo od kohoutku. Kartáčky s pastou máme v zrcadlové skříňce. Co nám ještě chybí, jak to doladit? Napadá někoho něco?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Na žebřík bych dala sušák, který se dá sklopit (viz. susaky) máme a jsme spokojeni.
Odpovědět
Ta koupelna je bohužel pěkně nepromyšlená. Ale s tím už asi bohužel nic neuděláš co ? Bydelela jsem ve dvou bytech kde byla nově udělaná stejně maličká koupelna a přesto se tam vše vešlo. Kdyby se totiž dala nízká vanička do sprcháče nebo udělaný spád z kachliček přímo v podlaze, dal se závěs (ikdyž nejsem fanda závěsů) nebo se dalo průhledné sklo, tak se to opticky zvětší. Co je ale tragedie, udělat na tak malém prostrou dělící příčku mezi wc. To prostě do tak malé koupelny nepatří. Nebo když už tak ji udělat max. do výšky té čtvrté obkladačky. WC bych otočila vedle umyvadla a hned by tam bylo místo snad i pro dvě umyvadla a odkládací plocha na vše co chceš. Jinak k tvému dotazu, když dáš na tu skříňku co máš pod umyvadlem madlo po celé šířce tak tam můžeš věšet ručník. Jinak se omlouvám za upřímnost, pokud jsi si takhle koupelnu sama navrhla tak se ti můj názor nebude číst hezky. Koupelna totiž vypadá, že je nově opravená. Ale časem bych koupelnu určitě komplet předělala a získáš tak daleko víc místa.
Odpovědět
Souhlasím s příspěvkem výše - pokud je koupelna velmi malá, nemá smysl a je s prominutím blbost vkládat do ni ještě dělicí příčku... záchod má na můj vkus veleprostor oproti mačkání se v mycí části.... jinak taky souhlasím, že ručník bych dala na madlo na skříňku umyvadla..na mýdlo zůstává jediná varianta na boční zeď nad umyvadlo, což je nešikovné, ale jiný prostor na zdi není....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Nešla by taková ta tyčka na ručník umístit na tu stěnu sprchového koutu? Vypadalo by to jako takový držák a dal by se přes něho dát i ručník. Ale nevím, kde něco takového sehnat a jestli vůbec.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?