Jak vyřešit prostor pod umyvadlem zapuštěným do desky?

Profilova fotka
Zdravím, máte někdo tip, jak vyřešit prostor pod umyvadlem? Plánujeme mít desku Dolce Wenge ze SIKO, 160cm, přičemž pod půlkou desky bude pračka (jako na obrázku) a pod půlkou bude volný prostor. Chtěla bych, aby v tomto prostoru byla ještě jedna police, ale platit 2500 za další desku mi příjde jako docela vysoká částka :( nemáte někdo tip na dodavatele, který takovéto desky dělá levnější? případně tip na jiné řešení? Také bychom chtěli, aby nešel vidět odpad od umyvadla, ale jediná možnost, která mne napadla, je namontovat rameno jako držák ručníku, který by mohl takto odpad zakrýt. Budu ráda za jakékoliv rady/ připomínky / nápady :) Děkuji! Fotka je určitě odtud z modrestrechy, mela jsem ji ulozenou v zalozkach, ale nevim, kdo je jejim autorem: http://jcdn772.asmira.com/photo/40/12...
Odpovědět
Ahoj, mám taky tak řešené umývadlo a pod ním dvířka, za kterými skladuji kyblíky, lavorky a toaletní papír. Samozřejmě dvířka jsou snížená asi o 15 cm, je tam udělané pevné čelo, které kryje spodní část umývadla. :-)
Odpovědět
my máme schováno ve skříňce. stolař nám udělal skříňku, obdobu vlastně kuchyňské s dvířky podle našich rozměrů a na tom máme pracovní desku, která je delší, takže vede i nad pračkou. no a umyvadlo je do té pracovní desky zasazeno. měli jsme to tak už v bytě a teď na baráku zase a jsme spokojení. máme to tak dokonce i v druhé koupelně, kde pračka není. jedna skříňka s dvířky, vedle menší šuplíková. přes to opět pracovní deska a v desce umyvadlo. nemůžu se dopátrat aktuální fotky z baráku, ale ve fotoalbu bych měla mít foto z bytu.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirimi - nemáš náhodou fotku?
Odpovědět
@yamsick - to je už třetí kouplena, kde to mám tak řešeno, tady chybí vlevo ještě pračka
Odpovědět
Profilova fotka
@mirimi dělali jste si to sami? myslím tu desku a do ní zapuštěné umyvadlo...
Odpovědět
@zebruska desku položil stolař, který dělal nábytek a díru na umývadlo si vyřezal manžel sám a umývadlo si tam vložil a zasilikonoval. Ale to proto, že dělá podlahy a má vercajk, jinak by to nezvládl. Může to udělat buď stolař nebo vodař( ten taky má na to vercajk). :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?