Jak zakrýt shoz na prádlo v horní koupelně?

Zdravím, nemáte někdo nápad jak zakrýt hodní díl shozu na prádlo? Napadlo mě původně dát do stejné skřínky jako budou umyvadla, ale umístěním to pak vychází, že skřínka bude muset být přes polovinu koupelny dlouhá. Neexistuje nějaká hezká lavice, která by se dala přes to a odklápěl by se jí sedák nebo něco takového?
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít vyzděného něco takového, jako je na obrázku - dole budou dvířka na shoz a nad tím udělané niky na ručníky, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
@ookami_hime a nemáte fotku s aktuálním stavem?
Odpovědět
@ookami_hime máme udělanou přizdívku jak v horní koupelně, tak i v dolní, která je obložena jako zbytek koupelny a vní je udělaný shoz. Tak nějak jsme do společně vymysleli s obkladači na místě a jsme spokojeni, i když pak říkali, že si na sebe upletli bič. Raději jsem ale nakonec ani nepočítal, kolik to ve finále stálo :-D Myslím ale, že se vyplatilo a je to fajn vychytávka.
Odpovědět
@jakuda jsme ve fázi projektu teprve, potřebuju tomu nějak přizpůsobit obě dvě koupelny, tak vymýšlím jak by se to dalo udělat :)
Odpovědět
@jakuda teď je ta horní koupelna navržena přibližně takto s tím, že shoz vyhází cca někam k tomu oknu.
Odpovědět
Ještě mě tak napadá, pod touto koupelnou je ještě jedna malá a pak kus technické místnosti, do které povede shoz. Udělali byste "shoz" ještě z té malé koupelny do technické, jakoby jen nechat v podstatě zakrytou díru ve zdi, aby to vedlo do stejného koše v technické jako co vypadne ze shozové trubky shora?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?