Jaké máte zkušenosti se sprchovým panelem?

Dobrý den, ráda bych vás poprosila o vaše zkušenosti se sprchovým panelem.Máte nějaký osvědčený a naopak něco,co vás zklamalo?? Díky:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Mám v bytě po předchozích majitelích nějaký ten laciný bau... masážní sprchový kout. Jako zásádní věc vidím dostatečně dimenzované přívodní trubky s dostatečným tlakem vody. Aby to mělo nějaký účinnek, pokud to má být masážní. Mám v bytě po původních majitelích nějaký laciný masážní uzavřený sprchový kout a celkem by i fungoval, kdyby byl dosatečný tlak a objem vody. Stoupačka do 3.patra v 1/2" není opravdu to pravé ořechové. Trošku problém je zarůstaní trysek vodním kamenem. Je dobrý, když jsou z nějakého pružného mateiálu (guma?). Dá se to pak jednoduše čistit.
Odpovědět
Manžel má masážní sprchový panel, a jemu třeba vyhovuje, ale při mé výšce 160 cm, si ho pustit nemůžu jelikož bych měla trysky v očích, takže jedině co si můžu pustit tak je sprchová hlavice, ta je teda super. ale máme sprchový hydromasážní panel v chlapecké koupelně a ten je úplně super, protože je posuvný, takže si ho nastavím jak mi vyhovuje. já mám teda nejradši svoji vanu, ale tento panel je super. řekla bych že oba jsou od villery and boch, ale tam je vyšší cena, to je jedinné mínus.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Maximální spokojenost s panelem VERA od Roltechniku ( http://outlet.roltechnik.cz/sprchovy-... ).. Nedávno nám jej přivezli a nainstalovali do koupelny a navíc za velmi přijatelné peníze. Byl zlevněn asi o 3 tisíce -> z 8mi na 5 a to už se člověku vyplatí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?