Jaké nejmenší umyvadlo se dá u nás koupit?

Profilova fotka
Ahoj holky, nevite, jak nejmesni umyvadlo se da u nas koupit? Nasla jsem tohle http://www.akoupelnyatopeni.cz/koupel... Mame zachod siroky 1metr, myslite, ze se tam vejde?
Odpovědět
Profilova fotka
martuli: mame taky uzky zachod a umyvadlo jsme tam radsi nedali, nevejde se tam a na co, kdyz koupelna je vedle
Odpovědět
Profilova fotka
My ho tam ale chceme dat, vis? ;-)
Odpovědět
martuli a jak dlouhy je zachod a kam ho chcete umistit? nebylo by lepsi najit rohove umyvadlo?
Odpovědět
Profilova fotka
catf - dlouhy je dost, skoro 3 metry, ale rohove tam bohuzel nejde, je tam jen asi 15 cm na kazde strane od dveri. :-(
Odpovědět
martuli, to znamena, ze dvermi se vstupuje naproti wc? jestli je to tak, tak mas mezi wc(hloubka cca 60cm plus nadrzka s vodou..jo?..cca80cm celkem) a dvermi 70cm cca 1,50cm prostoru na umyvadlo? ..takze podstatna je hloubka umyvadla a ne delka, je to tak? u toho umyvadla z linku nevidim hloubku, 35cm je asi delka..?? divala ses na Ideal standard nebo Villeroy a Boch nebo Keramag? Maji umyvatka..pamatuju si, ze VB mel hodne uzke umyvatko...mozna budou o neco drazsi nez to tvoje, ale pri tehle velikosti to nebude tak zasadni
Odpovědět
Profilova fotka
Umyvadlo je hluboke 26 cm, delka 35cm.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som kúpila 22cm hlboké a 44dlhé. Nie úplne hranaté, iba zľahka zaoblené rohy. Neviem aká značka, ale ja som potrebovala tiež maličké. Dá sa teda zohnať.
Odpovědět
Profilova fotka
martuli: 1 metr neni zadna slava, kdyz ho tam das sice asi projdes,ale zadna slava to nebude.Na pruchod ti zbyde 74 cm, ale jo dalo by se.... my mema dvere 60 cm a projdeme takze tohle nebude problem. jen jedna takova vec, aby jsi nekoupila tak uzke, ze se v tom sotva da umyt ruce, dospely si da pozor ale dite to je horsi, aby jsi nemela na WC "potopu"
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Nevíte prosím někdo o nějakých stránkách/obchodu, kde by bylo k prodeji malé retro umyvadýlko s nohou (jako na obrázku, ale menší)? Potřebovala bych na wc, max 20cm. Nejlépe ne moc drahé.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
No, dává se tam proto, aby člověk chytal na kliky a další věci až má umyté ruce. Je to tak jednoduché, ale bohužel to paní řídící zapomíná dětem od první třídy opakovat a ony to pak v dospělosti neví a nemohou to naučit svoje děti ,ani vnoučata. a potom se na klikach potkáváte s intimními partiemi i těch, o které jste nestáli. Tož tak.
Odpovědět
https://www.koupelny-sen.cz/umyvadlo-... co toto?
Odpovědět
@jenies 250 máme, potřeboval bych ubrat alespoň na 200. Je tam málo místa na procházení, tak zvažuji zúžení dveří ze 70 na 60 a umyvadýlka alespoň o 5 cm. Nechtěl jsem dveře otvírat do chodby a nějak jsem to dobře nepoměřil :-)
Odpovědět
Článek se načítá
http://www.marmy.cz/webshop/mini-40x2...
Odpovědět
Profilova fotka
Máme wc 90x150cm. Dveře vycházejí ťip ťop:-) Umyvadélko toto https://www.koupelny-sen.cz/alabama-a...
Odpovědět
@jenies Jo, to vypadá dobře. Díky
Odpovědět
@kajovaevicka My máme od Geberitu po obložku dveří 146 cm. Problém nastává, při zavírání dveří. Není kam uhnout. my s manželkou si, zatím, poradíme, ale když příjde někdo robustní nebo méně pohyblivý, je to špatné. Ta přizdívka Geberitu tam přebývá. Bez ní by to asi vycházelo o dost lépe, ale schovat to nebylo kam a zřejmě jsme to nedomysleli a teď se to snažíme nějak vyřešit dodatečně. Posbírat nějaké centimetry. Asi tam měly být posuvné dveře.
Odpovědět
Profilova fotka
@yarisk Já jsem prostorově výraznější a mezi dveře a mísu se při zavírání vejdu v pohodě:-) rozměrově to máme stejně, taky tam je to zazdění geberitu do prostoru:-) Je fakt, že posuvky to nejspíš vyřeší, ale na ně tam nemáme místo- není kam je šoupnout...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce

kajovaevicka: A jak široké máte dveře? 60 nebo 70?


Odpovědět
@kajovaevicka Dobrý den, mohla bych poprosit, jakou máte baterku a případně záchod, velice děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rayman81 Zdravím. 70. @lucka48 Tak tady už neodpovím:-D Baterie je z polského Leroy Merlin (obchoďák) a záchod už si nepamatuju, kde jsme objednávali. Pardon.
Odpovědět
Profilova fotka
Netuším, jaké nejmenší se dá koupit u nás. My kupovali v Polsku v Castoramě jelikož u nás jsme našli sice malé, zato ale plytké. Je potřeba nemít jen malé umyvadélko, ale aby bylo i použitelné. Často se setkávám na návštěvách s tím, že dotyční mají sice-super, umyvadlo na záchodě- ale člověk si v něm ty ruce nemůže ani promnout natož pohodlně opláchnout tak aby nenacákal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martuli my ani metr mít nebudeme, snad jen 90cm a budeme tam nějaké malé umývatko dávat.
Odpovědět
Profilova fotka
@godi1 děti mají menší ruce a hlavně je po nich potopa u jakkoliv velkého umyvadla. voda je prostě pro ně na hraní a je všude :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@yarisk my nakonec budeme dveře otvírat ke stěně, kde bude umývátko. bude to méně zavazet, nebudou se muset obcházet. přeci jen obcházet umyvadlo i dveře a furt vyhýbat. jak tu bylo psáno...méně pohliví nebo prostorově výraznější by měli problém
Odpovědět
@kajovaevicka A mohla bych aspon poprosit o hloubku toho záchodu? Moooc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucka48 53cm
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?