Jakou barvu skříňky pod umyvadlo do oranžové koupelny?

Už několik dní si marně lámu hlavu, jakou barvu vybrat pro skříňku pod dvojumyvadlo do oranžové koupelny. Obklady jsou kombinace oranžové a žluté (ne klasická sluníčková žlutá, ale je tlumenější jde spíš do okrova, oranžova). Nechce se mi jít do klasické bílé. Skříňka by měla mít zásuvky uprostřed mezi odpady a z každé strany otvírací skříňka pod každým umyvadlem. Poradíte? Klidně i fotky, pokud máte oranžovou koupelnu. Díky.
Odpovědět
Osobně bych byla pro bílou, ačkoliv vy nechcete. Ale další barva či dřevo už by pro mě bylo v koupelně barevně moc.
Odpovědět
Profilova fotka
když nechcete bílou třeba odstín skořice akácie? tu máme my,ale nemáme oranžovou koupelnu..barva dřeva je taková světlá,nenápadná....
Odpovědět
Profilova fotka
Bílou (jako máte topení) nebo tu šedou (jako máte desku mezi umyvadly), nebo tu žlutou (jako máte horní obklad). Chtělo by to ale trefit ten odstín přesně, protože žádnou další barvu, dle mého názoru, ta koupelna už nesnese.
Odpovědět
Profilova fotka
ja som tiež za bielu...iná farba by tam už vadila...a prečo nechcete bielu? vyzerá uhľadene a elegante.... ;-)
Odpovědět
Volila bych některou z barev, která už v té koupelně je, ideálně bílou nebo tu žlutou, nebo ještě třeba v dekoru desky, co je u umyvadel. S tou oranžovou už by to bylo asi moc tmavé. Pokud se vám nelíbí ani jedna možnost, dokázala bych si představit ještě něco v dekoru světlého dřeva, ale už by to asi nebylo úplně ono...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
taky jsem pro bílou nebo mě napadla tmavá jak píše paní přede mnou,něco třeba v ořechu :-)
Odpovědět
Osobne bych dala taky bilou, ale nechcete... Tak co treba vanilkovou? Byla by podobna te zlute, co je na stene a byla by decentni. :-)
Odpovědět
Hnědou, tak hnědou jako je dekor na obkladech, ale ne dřevo, čistě hnědou matnou
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme řešili něco podobného do hnědé koupelny a nakonec jsem si u jedné firmy vybrala koupelnovou skříňku v bílé barvě, kterou si nechali nastříkat dle vzorníku RAL na požadovaný odstín světle žluté. I majitel obchodu se pak při předání byl na to podívat, protože to ještě neviděl a byl z toho nadšený. Takže za mě bych si vzala vzorník malířských barev a zkoušela různé kombinace, než vyberete tu pravou. Také hodně záleží, jestli tu skříňku chcete barvou vyzdvihnout a nebo spíše potlačit. Pokud vyzdvihnout, tak bílou nebo tmavě hnědou a pokud potlačit, tak bych ladila do té oranžové, aby splynula. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?