Jakou barvu wc k umyvadlu z imitace mramoru?

Ahoj, Byli jsme se divat po obchodech co by se nam libilo v omecku za umyvadla a vanu atd a narazili jsme na male umyvadlo v imitaci mramoru. Samozrejme, ze bila misa k takovemu umyvadlu by v male mistnosti byla jako pest na oko. Mate nekdo jinou barvu zachodu nez bilou? Jste spokojeni s udrzbou? Kde jste koupili. Dekuji moc Marek
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zeleny klasicky wc a umyvadlo ma babicka - proste sedmdesatky, uf. Na udrzbu normalni jako jiny wc, ale je to dost demode teda, to jednak, a druhak barevna sanitarka se blbe shani. Neni to nemozne, na trhu jsou (italske znacky hlavne), ale bila proste evokuje cistotu... No a k bilym obkladum a treba marmorovy podlaze by i bile wc s mramorovym umyvadlem mohlo vypadat celkem dobre. Nebo treba s mramorovym sedatkem nebo jinymi doplnky. Sedym kobereckem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
A jakou barvu má to mramorové umyvadlo? Teď jsou v módě třeba i černé toalety, ale tam bych se zase bála údržby, když tam špína bude špatně vidět a na černé je vidět prach mnohem víc než na jiných barvách.
Odpovědět
@torpen Děkuji, ale nakonec jsme zůstali u bílé barvy v kombinaci s dřevěnou dlažbou.
Odpovědět
Už teda je to vyřešeno, ale chtěla jsem napsat třeba pro někoho dalšího: Tchýně má tmavě zelenou imitaci mramoru (záchodová mísa, sprcháč, vana i umyvadla) a musím říct, že na údržbu to teda asi není nic moc. Všude má vidět vodní kámen a to teda není žádná špindíra, všecko má vždy pečlivě uklizené. Jen prostě mají velmi tvrdou vodu a usazovaní vodního kamene nezabráníš. Navíc má vanu nějak divně vyspádovanou (už z výroby) a po použití vany se jí drží malá lagunka naproti odtoku a vodní kámen se tam tvoří jedna báseň (musela by vanu po použití vytřít do sucha, aby tomu zabránila). Takže ona bílá sanita má určitě cosi do sebe.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?