Jakou baterii koupit?

Zdravím, mám asi stupidní dotaz, ale doposud jsme měli ve sprcháči baterii takovou, že přepínání mezi hlavovou sprchou a ruční probíhalo skrze jedno tlačítko, které ale asi vlivem tlaku vody neustále vypadávalo a tak nám často sprcha sama od sebe přepínala zpátky na ruční "režim". Teď rekonstruujeme, chceme dát do koupelny vanu kombinovanou s ruční sprchou. No a dotaz zní, že nevím, jakou baterii koupit, resp. na co se zaměřit, abych se vyhnula původním problémům? Nerozumím úplně pojmům jako je dvoucestná baterie, jednopáková atd.
Odpovědět
...no neviem ako iný,ale ja som daval do 2spŕch bateriu len s vývodom na hadicu,žiadne prepínanie,ved je to v sprche(...len dalšia vec čo sa časom začne kaziť!),tak načo tečuci prúd vody??? 8-)
Odpovědět
@radusko01 nechápu, že ste neměli vývod do vany?
Odpovědět
...pardon ,ospravedlnujem sa.To...vanu kombinovanou s ruční sprchou...som akosi prehliadol,.To máte recht,ze do vane aj so spodnym výtokom.Hlavne by som sa zameral na peeferencie výrobcu,za mña asi HansaGrohe.V hoteli kde pracujem je 42 kupelní,a ani s jednou nie je problem za posledných ,,minimalne " 16rokov.
Odpovědět
@bayt Vše záleží na tom, kolik do toho chceš investovat. Za kvalitní baterii je potřeba si trochu připlatit.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se nejvíc osvědčila termostatická vanová baterie, kde žádné takové přepínání není. Otočením dolů se napouští vana, otočením nahoru se spouští sprcha, vypnuto je ve středu.
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt Máme tuto: https://koupelnove-baterie.heureka.cz...
Odpovědět
@bayt tohle děla baterie naším. Myslím, že je to i malým tlakem vody.
Odpovědět
My mame take termostatickou baterii. Koupili jsme zvlast sprchu s hadici a tu jsme pripojili k termostaticke vanove baterii. Vse funguje a nestalo to 16.000,-, za kolik nam nabizeli nejlevnejsi sestavu.
Odpovědět
@davex no ale já nemám problém investovat, navíc zrovna levné baterie doma nemáme, ptám se na to, jaký typ mám koupit
Odpovědět
@radusko01 to už jste druhý, kdo mi to doporučuje, díky :)
Odpovědět
Máme taktéž termostatickou baterii jako @jakuda, ale ve sprchovém koutě. Za mě funguje perfektně na rozdíl od páčkových a podobných výtvorů. Dříve jsme podobnou (levnější) pořídili v Lídlu a vydržela cca tři roky. Ale v poměru cena/kvalita mi to připadá přijatelné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?