Jakou značku závěsného WC máte?

Dobrý den, zajímalo by mne jakou značku závěsného WC máte vy.Vůbec se v tom nevyznám,takže jediné co znám jsou značky Grohe a Geberit,které jsem si mohla prohlédnout dnes v Siku.Náš instalatér nám nabízí nějaký český výrobek(jehož jméno jsem bohužel zapomněla..myslím,že je od A:-)))..tak by mne zajímalo,zda jste většinou šli do známé značky nebo máte i něco méně "profláklého" Moc díky za odpověď:-))
Odpovědět
1
2
my máme závěsné wc značky villeroy and boch a do zdi máme geberit a tlačítka také geberit.
Odpovědět
Závěsný systím do zdi geberit, závěsný záchod jika cubito. Spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
zn. ideal standard konkrétně typ Mia a také spokojenost
Odpovědět
Taky IdealStandard a taky Mia :-) Spokojenost, i konstrukci od nich máme :-) Dále máme od IS vanu, sprcháč, umyvadlo .... vše OK :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Horni wc do zdi Geberit, tlaciko Geberit a zavesne wc Keramag a dolni wc do zdi TECE, tlacitko TECE a zavesne wc ART Ceram. Jsme spokojeni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Mate nedko zavesnej system od Jika??
Odpovědět
Profilova fotka
na obou WC máme splachovací systém Viega, tlačítka Viega kartáčovaný nerez a záchody Laufen.
Odpovědět
@petrasafr to ste kupovali do hromady anebo samostatne ??
Odpovědět
@niccky.z System (to co je ve zdi) máme geberit a Jiku máme pouze záchod.
Odpovědět
Profilova fotka
Záchody a podomítkové systémy lze kombinovat? Nebo na některé podomítkové systémy lze použít jen některá wc? Mám předběžně vybraný záchod Jika Lyra Plus (je "obyč"), ale přemýšlím, jaký koupit ten systém, aby to fungovalo a bylo to i cenově rozumné.
Odpovědět
@kofinka @zmrz_lina ja jsem prave videla celej system jika i to do zdi, tlacitlo i wc tak proto se ptam a cenovo mi prisel lepe nez geberit.
Odpovědět
@niccky.z Veru, my máme systém Sanit + tlačítka a mísa je Jila Lyra Plus
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@niccky.z musíš mít vždy od jedné firmy ten splachovací systém a k tomu od stejné firmy tlačítka, jinak na to ty tlačítka nebudou sedět. Ale jaký si potom na to pověsíš záchod, to už je jedno. Kupovali jsme každé zvlášť.
Odpovědět
@breberka @petrasafr na kolik vas vysel komplet??
Odpovědět
@niccky.z Veru, tak to ti nejsem schopná říct, protože ten systém, jak se zadělává kupoval vodák, my si koupili tlačítka (cca 700,-) a záchod byl ve větší objednávce ze Sika, jak měli tu akci 3. přání zdarma.....
Odpovědět
@breberka na tu akci se taky chystame :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z Veru, já ti bohužel taky nepomůžu. Ten splachovací systém objednával vodák a já jsem si pak vybírala k tomu ze vzorníku tlačítka. A jelikož mám tlačítka z kartáčovaného nerezu a ne plastová, jako většinou bývají, tak jedny tlačítka stály myslím nějak ke 3000 kč. Plus záchod potom máme v každé koupelně jiný, jeden Laufen Living City a jeden Laufen Alessi One a ten Alessi One je designová série, tak ten byl opravdu hodně drahý.
Odpovědět
@petrasafr ja jsem z tych wc uz uplne mimo protoze medzi nekterymi je rozdil i 7tis tak ted nevim dle ceho se to vybira.
Odpovědět
@niccky.z Veru, my to měli ve spodnim WC jasné - hledali jsme co nejméně hlubokou mísu kvůli prostoru, což je práve Jika Lyra Plus.....druhé WC jsme vybrali to samé, jen to trošku delší
Odpovědět
Já mám polskou značku Kolo, firma má 50-letou tradici,tak jsem se nebála :-) Pán ze studia nám říkal, že velký rozdíl mezi těmi wc různých výrobců není, jen prý jde o to aby se v případě,že se nějaký ND zkazí, aby jej šlo za 5, 10 let dokoupit.
Odpovědět
@breberka diky Veru jdu to najit
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z Já bych to brala spíš aby to byla kvalitní keramika, takže léty ověřená firma, nejlépe protišpinivá úprava a jinak podle designu a samozřejmě kolik chcete nejvíc investovat. Já jsem třeba do jedné koupelny hledala záchod hranatý, protože je tam hranaté umyvadlo, hranatý spcháč, hranatý otopný žebřík ... v mojí koupelně mám zase všechno oválné, takže jsem hledala oválné WC, mám tam ten Laufen Alessi One. A moje podmínka byla soft-close sedátka, aby to byla ta pomalu zavírací, aby mi s tím děti netřískaly.
Odpovědět
@petrasafr Peti ja se ted stracim uplne v tem co jde do zdi protoze uz jsem nasla asi 4 druhy a jsem uplne stracena :-D
Odpovědět
Profilova fotka
závěsný systém a tLAČÍTLKO GEBERIT, ZÁCHOD JIKA
Odpovědět
ted jsem koupil zavesny JIKA LYRA PLUS verzi 48cm a 53cm a uz bych ho NIKDY nekoupil ! kvalita pochybna! az zalostna. ten vnitrek takovy nepravidelne tvarovany, odflaknuty z vyroby, na sezeni mirne mensi otvor nez u jinych typu, docela se spini jelikoz ma uzky ten odtokovy otvor. Problem je v tom ze kdyz vidite tento typ vystaveny na prodejne tak se vam libi ,ale to je tim ze uz je to typ trebas dva roky stary, proste vystavku nemeni a pak vam prijde nejnovejsi sarze a ma takoveto chyby, prichazi pak zklamani.
Odpovědět
oprava *49cm
Odpovědět
u zavesneho wc bych se hlavne dival jestli je glazurovani i v zahybech kde priteka voda, levnejsi toto nemaji a ten hruby povrch a vice zanasi a je nachylnejsi v pachum z wc. takze sahnout zda tam je glazurovat a neni to nejak osizeno.
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z aha. Tam bych řekla, že bych to rozhodla podle designu tlačítek :-D Vyber tlačítka a podle toho rozhodneš splachovací systém :-D
Odpovědět
@petrasafr dobrej napad :-D:-D:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z teď mě tady chlapi ukamenujou :-D ... jdu na to čistě z ženského pohledu :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?