Jaký máte typ splachovače pro závěsné WC?

Máme koupené závěsné WC / do dřevostavby / a potřebovali bychom poradit s jakou značkou a typem splachovače jste spokojeni. Chtěli bychom něco kvalitního s možností vkládání tablet či tyčinek pro samočištění. Jelikož je na trhu více druhů a v každém hypermarketu vám nabízejí jen to, co zrovna mají v nabídce oni, jsem docela v rozpacích.....přece jen je tohle věc, kterou člověk nemůže při nespokojenosti zcela jednoduše jen tak vyměnit. Proto prosím o Vaše názory a zkušenosti. Budu vděčná za každé info. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme geberit a spokojenost. Teď už ho dělají tak promakaný, že k instalaci splachovače a tlačítka není zapotřebí snad jediný šroubovák. Všechno se někam nacvakne apod. My jsme spokojeni. Jen když je výpadek vody, tak se to zanese nečistotami, když ji znovu pustí, ale dá se to relativně jednoduše rozebrat a propláchnout.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme koupili Geberit, zatím nepoužíváme, tak nevím, ale snad to bude ok.
Odpovědět
Profilova fotka
Geberit, mám ho doma a do domečku je mám už ve sklepě v krabicích..:)) Velmi se vyplatí kupovat v setu (mísa, prkénko,...). Maximální spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme Geberit. Když jsme ho pořizovali na spodní wc,byl nám doporučen. Až budeme dělat horní koupelnu, musím to víc proštudovat. Jen tak jsem to letmo shlédla a myslím, že i cena byla sympatická.
Odpovědět
jedině Geberit a nic jinýho :)
Odpovědět
Máme Geberit a o jiném systému jsme ani neuvažovali. Máme s ním dobrou zkušenost, bezúdržbový, bezporuchový už několik let. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?