Jaký sifon do skřínky Godmorgon z Ikey?

Ahoj, koupili jsme koupelnovou skříňku v Ikee (http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...). Bohužel sifon, který byl u skříňky protékal a trochu jsme to čekali, tak jsme pořídili ještě jeden. Instalatéři skříňku se sifonem namontovali, ještě když probíhala hrubá stavba. Teď jsme chtěli složit oba šuplíky, ale prostě nám tam teď ten sifon a odtok vadí a už se pomalu smiřujeme, že budeme šuplíky vyřezávat. Dá se někde sehnat sifon, který do té skříňky padne a bude hned u stěny, aby se šuplíky daly zavírat? Má někdo tuto skříňku? Už jsem opravdu zoufalá, jelikož umyvadlo je už přisilikované ke zdi a řezat šuplíky nechci. Moc děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nám to taky nešlo a zjistili jsme, že nám překáží "vyztužovací" zadní lišta skříňky směrem k odpadu ke zdi. Takže manžel převrtal dírky a posunul jí víc dolu, takže sifon dostal prostor k napojení na odpad a šublata se dala otvírat ;-) Ale nevím, jak je to řešené u té skříňky z odkazu. My máme 120cm skříňku.
Odpovědět
Profilova fotka
existuje něco jako nábytkový sifon ;-) nebo ještě se dá najít pod názvem "úsporný" sifon ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme stejnou skříňku a nic jsme řezat nemuseli......sifon máme původní, instalatér si s tím poradil,a le vzpomínám si, že se s tím malinko mořil :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?