Jedno nebo dvě umyvadla v koupelně?

Stavíme domek a nevíme, jestli dát do koupelny jedno velké široké nebo dvě menší umyvadla. Chceme zápustné do vyzděného pultu. Zatím jsme dva, do budoucna snad alespoň tři. Osvědčili se vám v praxi dvě umyvadla v koupelně nebo je to s ohledem na další finance a údržbu nadbytečnost? díky všem ...
Odpovědět
Profilova fotka
urcite doporucuju 2 - mame je a je to super
Odpovědět
také jsem pro dvě, v přízemí máme jedno i s úložným prostorem (využívá hlavně manžel, vstává brzy ráno do práce) a v podkroví v rodinné koupelně máme dvě také s úložnými prostory - jedno je "moje" :-) a druhé už teď dcerky (necelé tři roky) - čistí si u něho zoubky, češe vlásky...až budu i já chodit opět do práce a bude druhé děcko, tak si mačkání nahoře (je tam ložnice a pokojíčky dětí) u jednoho nedokáži představit, dvě jsou fajn. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme dvě koupelny a v každé z nich jedno velké umyvadlo - 80 cm. Horní koupelna je moje, takže tam mám já svoje věci, spodní koupelna je manžela a syna, tam mají věci oni, navzájem si do nich nelezeme :-D já teda do jejich jo kvůli úklidu :-D Nám to takhle vyhovuje. Já třeba nemám malá umyvadla ráda kvůli tomu, že se stříká voda hodně okolo, takže za mě jedno hodně hodně velké, aby u něj mohli stát mininálně dva lidi najednou, ale každému vyhovuje něco jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
V předešlém bytě jsme to měli podobně jako @petrasafr, já i manžel jsme měli každý svou koupelnu s jedním umyvadlem. Teď v novém domě máme také 2 koupelny (dětskou a naší s mužem společnou v ložnici) a v obouch jsou 2 umyvadla. Když je místo, dala bych 2.
Odpovědět
Teď jsme taky řešili, jestli jedno nebo dvě, ale vzhledem k tomu, že chodíme každý jinak, tak jsme se rozhodli pro jedno. Dvě umyvadla nám příjdou zbytečná. Ale abych odpověděl na vaši otázku. Záleží na každém. Někdo potřebuje umyvadlo pro sebe a někomu stačí jedno umyvadlo pro celou rodinu.
Odpovědět
Já bych pro tříčlennou domácnost dala 1 umyvadlo. Pro více lidí klidně i dvě.
Odpovědět
V horní koupelně máme dvě. V dolní jen jedno. Všichni chodíme nahoru - je tam totiž také obrovské zrcadlo :-D Určitě jsem pro dvě.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě dvě, nebo takové to velké dvojumyvadlo, je třeba 100 cm dlouhé a může mít dvě baterie. Podle mne pro rodinu v domě jsou dvě umyvadla v koupelně už docela standart, takže pokud není problém s místem, tak dvě jsou komfortní a praktická záležitost ;-)
Odpovědět
Máme pro tři lidi 80 cm dlouhé a vyhovuje nám to více, malá docela cákají a hlavně si u umyvadla snad jen čistíme zuby a fénujeme vlasy. Líčení a odlíčení zvládáme u malého zrcátka mimo umyvadlo. Na toaletě máme malé umývátko. Rodiče mají svojí koupelnu a mají v něm také jen jedno umyvadlo. Po dvou v každé koupelně bychom ani nevyužili.
Odpovědět
Profilova fotka
V dolní koupelně máme jedno, v horní bude dvoujumyvadlo. Vím jakou máme teď ráno v koupelně tlačenici a to je syn ještě malej...je podle mě opravdu super pokud si můžou čistit zuby a umývat se dva lidi naráz....ušetří to hodně času...
Odpovědět
Profilova fotka
v dolní koupelně máme dvě umyvadla vedle sebe - neměnila bych. jedno je moje, jedno manžela. v horní koupeně máme jedno - to bude pro děti :) já si myslím, že mít 2 už je fakt normální a čekat až se druhý umeje mi přijde opruz ..
Odpovědět
@lucijeje myslím, že pokud je na to místo, tak určitě dvě....
Odpovědět
Článek se načítá
@lucijeje tak jak ses rozhodla? :-) Právě taky nad tím dumám. Dole je malá kopelna se sprcháčem 2x2m, tak tam je to jasné, ale nahoře v koupelně se nemůžu rozhodnout jestli dát dvě menší umyvadla nebo dvojumyvadlo jak mám v albu nebo jednou velké umyvadlo. :-)
Odpovědět
@iw1984 ... ahoj, tak jdeme do dvou zapuštěných (do vyzděného pultu) - Jika Ibon - jsou taková milá ;-), na šířku maj 52 cm ... malá mi nepřišla :-) .... no a jedno velké umyvadlo, to mi připadá takové jak koryto, co měli třeba vojíni dycky :-D
Odpovědět
@lucijeje :-D koryto..taky asi nakonec pujdeme do dvou umyvadel, ale ještě nevím jak přesně.. ;-)
Odpovědět
@iw1984 ... no nemůžu si pomoct, já když si k tomu stoupla, tak mi to připomělo, když mi bylo 10 a s našima jsme stanovali kdesi u Třeboně a já šla po obědě umýt nádobí do něčeho podobného, co tam bylo pro stanaře :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
je nás 5 a v dolní koupelně jsou i dvě umyvadla občas málo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
za mě jedno...celý život nám stačilo u rodičů 1 umyvadlo, pořádné a do našeho domku s 1 koupelnou nám také bude stačit 1. na obou wc je malé umyvadélko, do koupelny bude velké umyvadlo v nějakém nábytku...
Odpovědět
Ahoj, mi jsme doma 4. Dva dospělí a dvě děti a ráno by jsme potřebovali minimálně 4 umyvadla :). Modernizovali jsme před dvěma lety a umyvadla jsme kupovali na: http://www.koupelny-obchod.cz/umyvadlo a kdybych rekonstruovala znova rozhodně udělám koupelny 2 a minimálně 3 umyvadla v domě :)
Odpovědět
jedno stačí
Odpovědět
@lucijeje Mam zkusenosti i s jednim i 2. Mame 1 koupelnu a v nem dvojumyvadlo. Pro dva idealni a kdyz pocitat s detma, doporucuji pokud jsou finance i misto dvojumyvadlo nebo 2:)
Odpovědět
@linee ... díky, jdeme nakonec do dvou umyvadel ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
v bytové koupelně (3,7m2) máme dvě umyvadla a nadávám jak špaček,....ještě k tomu ty s keramickou nohou. Naprosto nepraktické - nejde mezi ně žádná skříňka, a ani to druhé nevyužíváme, jen jako odkládací prostor pro moji kosmetickou taštičku se šminkama. Jen se na něj pořád práší a furt kolem něj chodím s hadrem. Příští rok půjdou obě do tramtárie a udělá se jedno s odkládacím prostorem.v Už aby to bylo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?