Kanálek v koupelně - ano nebo ne?

ahojte :) Zajímalo by mě, jestli máte kanálek v koupelně? Chápu, že u sprchového koutu je to nutnost, ale co třeba, pokud budeme mít jen vanu? Dávají se ještě kanálky doprostřed koupelny, kdyby náhodou vytekla pračka? Máte kanálek v nové koupelně?
Odpovědět
Nemáme a už se to vůbec nedělá. Viděl jsem to pouze jednou v jedné staré koupelně.
Odpovědět
@dawerius Nedělá se i v případě, kdy je koupelna v patře s pračkou a hrozí třeba vyplavení vody do přízemí? Nebo se dnes spíše spoléhá, že pračka prostě nevyteče?
Odpovědět
Pokud pořídíte kanálek musíte počítat s tím, že každý měsíc musíte dolít vodu, aby nevyschnul a nesmrděl, když ho něčím ucpete, aby se voda nevypařovala, tak nebude fungovat. Ještě musíte počítat s vyspádováním podlahy k němu. Někomu se vizuálně líbí, někomu ne, záleží taky na šikovnosti obkladače. Dnešní ošizené lehké "pancéřované hadičky" (drátěné) od vody mají životnost kolem 5 let, pokud si nepřiplatíte cca 500 za kvalitní. Gumová hadice od pračky může po čase taky prasknout. Je to loterie, někomu se po celý život nic nestane a někdo vyteče po roce bydlení... V tomhle Vám nikdo jistotu nedá. Nebo se nechat pro tyto případy pojistit u pojišťovny... máte štěstí, zrovna jedné jsem agent :-) joke :-)
Odpovědět
@hanach09 Dobrý den, dnes se to už nedělá, je to zbytečná komplikace. S pozdravem, Jiří Vrzal
Odpovědět
Viděla jsem to jen v opravdu starých koupelnách, už se to nedělá:)
Odpovědět
určitě ano.
Odpovědět
@hanach09 Neviděla jsem. Ale třeba Bosch nabízí doživotní záruku proti vytečení, přece jen ty moderní přístroje mají různá udělátka a pojistky proti vytečení, takže bych se nebála.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?