Kde sehnat dřevěný rošt do sprchy?

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, kde bych sehnala, a případně pod čím hledat takový dřevěný rošt do sprchového koutu? Líbí se nám koupelna viz. obrázek, a ani za nic nemůžu narazit na nic, co by se tomu roštu podobalo :D
Odpovědět
@cankikris tak to je přehlídka vrcholné nepraktičnosti. A vůbec,tyhle unylé šedédřevohnědé koupelny alá hrobky - zde chybí už jen tesat jméno do mramorové destičky,kdo zde umřel :-D Jakpak se asi uklízí v takové koupelně - brát do ruky šutr za šutrem a čistit ho? :-D A pod tím roštem je normál podlaha - takže 2 povrchy k čištění, uchycené vlasy na dřevě,no fakt boží,co ty lidi ještě nevymyslej! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě to spíš než jako dřevěný rošt připadá jako kovový, v nějaké měděné nebo bronzové barvě, do koupelny možná něco bambusového. No a ke komentáři výše se snad ani nevyjadřovat :D ne každý má hold pochopení ke vkusu toho druhého, nic si z toho nedělejte. Trochu nepraktické je všechno a co jako.
Odpovědět
@catle já nevím, jestli umíte číst, ptala jsem se na dřevěný rošt, ale fakt je, že nejsem bordelář a uklízení mě baví. Nicméně chápu, že ne každý má k uklízení kladný vztah :)
Odpovědět
@kocicak123 taky mě to napadlo, ale dřevo bych brala spíš než kov. Ten bambus je dobrý nápad :) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@catle Nomen omen 🐮🐮🐮
Odpovědět
Taky bych rekla, ze tohle je kov. Pokud drevo, tak bych volila nejake, co se dava k virivkam atd. treba mrizka z merbau (viz foto) nebo tiger wood. Ale zase nevim, jak to pracuje se sampony atd.
Odpovědět
@cankikris zkus koupelnovy rost :-) . Ale davej pozor, aby byly latky dostatecne siroke, jinak to an stani neni moc prijemne-zazila jsem to v hotelu a latky byli cca 2cm a nebylo to nic moc ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?