Kdo to byl? Sprchový kout bez vaničky?

Profilova fotka
Někdo z pánů stavitelů zde měl krásně nafocenou stavební přípravu sprcháče bez vaničky i s nějakým popisem. Kdo to prosím byl? Nemůžu dohledat. Děkuji moc za pomoc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xdagmar ahoj, fotky nemam, ale klasika - polystyren do podlahy, na to beton v mirnem spadu, hydroizolace a dlazba
Odpovědět
Profilova fotka
@zeneva Ahoj. Děkuji za odpověď. A vyspádovat už tím polystyerenem jakože ho seříznout a na to beton? Jsem od toho odrazována, prej je to strašně složitý a navíc to prej bude dělat bordel... Jinak do toho betonu se musí nějak dostat ten žlábek, tam se dá polystyeren, když se to zalívá?
Odpovědět
Profilova fotka
@xdagmar fermacel dělá díl přímo do sprchového koutu, není třeba nic betonovat: http://www.uspornedomy.cz/sprchovy-ko... nevím co by dělalo bordel, jednoznačně to je lepší než bílá plastová vanička....
Odpovědět
Profilova fotka
@xdagmar brousi se beton nebo se vyspaduje. Muzes to udelat dvema zpusoby. Bud si nechat prostor jen na zlab a nebo cely sprchac. Polystyren muzes do prostoru sprchace dat celkove o 2cm nizsi. Pekne video na youtube alcaplast sprchove zlaby
Odpovědět
Profilova fotka
@zeneva @petrsv1000 @jumpmans Kluci děkuju, vím, že se ptám jako úplný pako (taky technicky jsem)... táta je stará škola, a pokud chci něco jiného než by dal on, okamžitě je to nesmysl... A bohužel to nemám s kým jiným konzultovat. Jdu kouknout na to video, dík. :-)
Odpovědět
U nás to dělal obkládač. Kromě vany a sprcháče byl vylit anhydrid. Tu trochu betonu si namíchal sám a při tom vyliti rovnou sprchac spádoval a vanu usazoval níž. Jestli ubíral polystyrénu netuším.
Odpovědět
Profilova fotka
@xdagmar polystyren nechat a spadovat beton
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?