Komora v koupelně, jako na obrázku - ano či ne?

Ahoj, máte někdo komoru v koupelně, jako na obrázku? Jak se Vám to osvědčilo a co říkáte na její velikost? Nejednalo by se o jedinou komoru v domě. Byla by na uskladnění ručníků, koše na prádlo a čisticích prostředků. Díky za názory
Odpovědět
@lady_giraffe Ahoj, mrkni ke mě do alba, máme něco podobného, my tedy z důvodu toho, že se tam dá pračka, nad ni bojler ( aby mi to nehyzdilo koupelnu, a pak police na prací prášky, kosmetiku do zásoby, bude tam i koště, kýbl atd... Za mě super. Ale pokud bych ji měla jen na ručníky, a čistící prostředky, asi bych volila spíš velkou skříň do které bych zakomponovala ten koš na prádlo.
Odpovědět
Nebudou tam ty věci vlhnout? Koupelna se mi zdá malá, když si někdo vleze do vany, tak ta pára a vlho se podle mě dostane do ručníků atd. Aspoň bych si myslel :)
Odpovědět
Osobně bych v koupelně komoru nedělala a využila prostor raději na zvětšení koupelny. Zdá se mi to takové dost nepraktické. Vlhkosti bych se taky bála.
Odpovědět
Současnou koupelnu v bytě máme podobných rozměrů a raději bych koupelnu zachoval a dodal maximálně skříňku, než takovou komoru na ručníky a ostatní zmíněné. Máte-li barák, tak se jinej prostor taky určitě najde. Ta koupelna bude ve výsledku vypadat mnohem lépe, když bude bez té komory. Nebo bych udělal nějakou komoru nebo zděnou skříň (nevím jak to přesněji nazvat) pouze na police, která má mnohem menší hloubku, třeba 60cm a tam se to taky všechno vejde. Nebude to muset být ani přes celou zeď. Asi by to vypadalo blbě, kdyby byla třeba jen 1m dlouhá, ale zbylý prostor by se dal třeba i jinak využít, když už teda by musela být. Koupelna na obrázku vypadá hodně stísněně. Jestli to bude jen nějaká vedlejší koupelna (což pochybuju, když jsou tam dvě umyvadla a vana) tak budiž, jinak bych to nechtěl. Navíc celkově se mi to rozmístění nelíbí. Sám jsem se v návrhu našeho domu snažil, abychom neměli vanu hned u dveří nebo naproti dveřím, což se povedlo a i projektant to nakonec chválil. Podobnou situaci jsme řešili na projektu baráku, kdy žena chtěla do ložnice šatnu. Dalo by se, ale zabíralo to neuvěřitelně prostoru. Nakonec naštěstí ustoupila a budeme mít vestavěné skříně.
Odpovědět
@atilius @viky007 @radim83 Komora by byla odvětrávaná. Psala jsem dotaz týkající se komory, ne koupelny. Nikdo neříká, že koupelna bude vypadat takto. Zajímaly mne info a názory na komoru ;-) Každopádně díky za ně!
Odpovědět
@jenies Díky, mrknu :-)
Odpovědět
@lady_giraffe Jasně jsem napsala, že bych komoru v koupelně nechtěla. Toť můj názor na komoru. Příště budu raději držet ústa. :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?