Návrh koupelna - co by jste změnili?

Prosím co by jste změnili na naší koupelně? Zařizujeme náš první společný byt takže budu ráda za názory ( skřínky tam teprve budou, ty neplatí developer taže nemůžou být ve vizualizaci :( )
Odpovědět
@majenab za mě super, neudělal bych to jinak ;-) Nad pračku bych udělala vysokou skříňku na špinavé prádlo, prací prášek atd...
Odpovědět
@jenies Děkuji ... Něco takového máme v plánu (jen nevím jestli skříň do které tu pračku jakoby vsunu a nebo jestli závěsnou ( to té ale toho zase nedám tolik )
Odpovědět
Rozmístění za mě ok, asi lépe to na takovém prostoru vymyslet nejde. Jen nedoporučuju tmavé obklady za umyvadlem a vanou. Každá kapička bude hrozně vidět:-(
Odpovědět
Profilova fotka
líbí se mi tmavý obklad za žebříkem, méně už wc hned vedle umyvadla. Žebřík dobře umístěte, máme koupelnu podobnou, jen menší (wc zvlášť) a žebřík stejně umístěný - děsně překáží, žádná skříňka/pračka/polička se pak na stěnu nevejde - ani směrem ke dveřím, ani k vaně = prostor nejde využít. Uvažovali jsme kvůli tomu o přeměně celé koupelny, ale než jsme se rozhoupali, byl baráček na cestě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak je prosim koupelna velka??? Metry 2???
Odpovědět
Hlavně budete tam mít nějaké skříňky? aspoň na ručníky a kosmetiku? Napadlo mě buď nad pračku něco dát nebo pod umyvadlo, jinak je to asi hezky:)
Odpovědět
@terkasofinka Velká je 3.2 X 1.9 :-)
Odpovědět
@janinka49 nad pračkou bude skříňka pod umyvadlem nejspíš taky a pak možná ještě skříňka kousek od žebříku, ale to uvidíme posle toho jak to bude v reálu s mistem :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?