Koupelna 2x2m, je to reálný?

Myslite, ze je realna koupelna v takto malem prostoru? V patre budeme mit vetsi s vanou, v prizemi mensi, kde by byl sprchovy kout walk-in, wc a umyvadlo.... Mate pripadne nejake vychytavky do takto male koupelny? Predem dekuji za odpovedi :-)
Odpovědět
@denessa reálné to určitě je, ale moc se toho tam nevejde. My jsme zrovna teď dodělali koupelnu 1,6x2,2 a je v pohodě.
Odpovědět
bydlíme v bytě, kde máme koupelnu tak 1,7mx1,7, možná ani to ne. Máme tam umyvadlo, Sprchový kout a WC. Jako všechno jde když se chce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte druhou větší koupelnu a tato má být jen na sprcháč, wecko a umyvadlo, tak to úplně stačí. Mám koupelnu 180 x 185 a mám tam vanu, umyvadlo a pračku http://www.modrastrecha.cz/blog/jitul... http://www.modrastrecha.cz/blog/jitul...
Odpovědět
@denessa Určitě. My máme spodní "špinavou" koupelnu 2,3x1,75 m a je v ní zavěšené WC, čtvrtkruhový sprcháč, umyvadlo, pračka a ještě koš na prádlo. Vychytávka je jen dobře a ergonomicky to poskládat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dopředu si to opravdu přesně rozvrhněte, aby Vám pak nechybělo např. 10 cm na standartní velikost něčeho :). Já si posouvala v projektu okna, aby se mi vedle vešla na sebe pračka se sušičkou (pokud se pro toto řešení rozhodnu. A pohlídejte si min. normové vzdálenosti na wc, případně jeho umístění vzhledem k umyvadlu (z hyg. důvodů), umístění dveří atd. Není příjemné, když je wc přímo proti dveřím. Je lepší mít ho "za rohem". A ne každý chce mít wc pod klasickým oknem atd. :)
Odpovědět
dobrý den, koupelnu jsem si úplně přesně neměřila, ale tipuji, že ji máme ještě menší (180 v nejširším místě) a máme vanu 170 x 75, vedle umyvadlo a vedle pak wc- mrkněte ke mě do alba. Naproti umyvadlu bude na zdi připevněný topný žebřík. Je to jediná koupelna v bytě + tedy samostatné wc a úplně v pohodě. Když si vezmete panelákové koupelny, tak ty jsou cca 160 x 160. nevím, jaký máte tvar a rozměry, ale určitě to chce pouvažovat nad vybavením, atd... ale nevidím v tom žádný problém.
Odpovědět
já mám teda koupelnu větší ale myslím že to určitě reílné je, jen si budete muset víc pohrát s návrhem a ubrat kde se dá, ale jestli budete mít ještě jednu koupelnu tak to podle mě nebude problém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@denessa Myslím že reálné je to úplně v pohodě, v panelových domech někdy bývá i menší koupelna a dá se v ní docela normálně fungovat. Navíc budete mít ještě jednu větší koupelnu nahoře. Do malé koupelny dáte třeba skříňku na ručníky a sprcháče a máte vystaráno :-) co víc taky do koupelny cpát. Ve větší může být pračka, pokud nemáte ještě technickou místnost, pokud ano, není co řešit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?