Koupelna 5m2, máte někdo?

Dobrý den, máte někdo koupelnu mini 5m2? Moc děkuji za případné foto :)
Odpovědět
1
2
To je hodně málo, i v bytovce je větší. Nejde to udělat jinak?
Odpovědět
Je to jen koupelna u ložnice se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.... Hlavní je větší :-)
Odpovědět
My budeme mít takovouhle koupelnu jen 4m, tak se háčkuju ;-) Zajímá mě to!
Odpovědět
@haninetka já si myslím, že by to mělo být v pohodě, u nás to v podstatě bude spíš sloužit jako wc....., ke koupeli budeme stejně využívat společnou koupelnu, kde máme vanu i sprchac....
Odpovědět
@elodii i přes to bych ráda viděla ten reálný prostor :-)
Odpovědět
@haninetka Jeee koukám, že máte také domek do L.....
Odpovědět
máme koupelnu 4m2,ale máme pak ještě další velkou v patře,ale dá se to,je pěkná
Odpovědět
@bilbery a mohla bych poprosit foto?
Odpovědět
Profilova fotka
Já to naopak za malou koupelnu nepovažuju. Máme teď v bytě 4.35m2 (1850x2350) a příjde mi to naprosto v pohodě. Vedle vstupních dveří máme pračku se sučičkou (na sobě), vedle umyvadlo, vana podél stěny naproti dveřím a naproti umyvadla žebříkový radiátor. Co víc byste tam potřebovali?
Odpovědět
Nemáme ještě dostavěno, ale máme koupelnu 2,5 x 2,5 m, 6,25 m2. Naproti dveřím pod oknem (2 x 0,5 m) bude obezděná vana, nalevo od dveří skříňka vedel umyvadlo, napravo od dveří bude wc. Vkládám vizualizaci, fotka prázdné místnosti nic neřekne :-)
Odpovědět
My máme koupelnu 2,4 metru ctverecni, z toho 80 procent plochy je velka vana, pak umyvadlo...kdyz se zavre, neda se tam svlikat, leda ve vane :) ale je skvela :) ale v baráčku budeme mit tedy o fous větší :)
Odpovědět
To už je stará vizualizace, tu je aktualizovaná
Odpovědět
Článek se načítá
@jakuda nebylo by foto? My máme 1970x2500 a jak jsem psala výše, věřím, že v nejbližších letech to bude spíš větší toaleta a až děti odrostou, že to bude naše hlavní koupelna....
Odpovědět
Profilova fotka
Foto teď nemám, když tak později zkusím udělat. Ale našel jsem v mailu vizualizace z doby, kdy jsme koupelnu zařizovali.
Odpovědět
@jakuda já myslím, že úplně v pohodě - místa tam je akorát :-) to jsem přesně potřebovala vidět :-)
Odpovědět
@elodii máme skoro stejnou jak @jakuda jen vanu máme místo žebříku a tedaakurat tak pro jednoho ale jak se nás sejde víc tak už místa malo
Odpovědět
Profilova fotka
máme necelých 5 mětrů, vejde se tam sprcháč 120*90, umyvadlo a místo na pračku
Odpovědět
@elodii Ano, domeček do Lka :) Koupelna bude mít 2200x1800, sprcha, umyvadlo, záchod :) Takový malý luxus jen pro rodiče. Druhou koupelnu dětskou máme 8,3m - tam bude vana a dvojumyvadlo, záchod a nějaká vestavěná skříň na ručníky a pod :)
Odpovědět
@elodii máme stejný tvar i umístění dvěří jako specnaz84, vana také stejně,akorát místo umyvadla máme wc a naproti wc je umyvadlo zapuštěné do toho pultíku,ten pultík končí u vany
Odpovědět
Tak moc děkuji všem za reakce :-)
Odpovědět
@haninetka my tu druhou koupelnu máme 9.8m2 a bude tam vana, sprchac, 2x umyvadlo a také nějaká skříňka na ručníky.
Odpovědět
@haninetka ještě jsem Vám znovu okoukla projekt a máme to docela podobné, třeba vchod do koupelny přes šatnu máme také :-) nebo ty dětské pokoje...., ze jsou jakoby mimo obývací pokoj a ložnici, že až děti odrostou, budou mít svůj klid (respektive rodiče budou mít klid) :-D máte to moc pěkné :-)
Odpovědět
Tak takový problém jsme také řešili. jedná se o starší dům se zděným jádrem, ve kterém nenajdete jediný pravý roh. Koupelna je 140cm x 170cm. Vlezlo se nám umyvadlo (55cm šířka) se šuplíky, pračka (úzká, plnící svrchu), vana a velký topný žebřík. Teď máme ještě ve výklenku skleněné poličky, které na fotce ještě nejsou. Hlavně jsem chtěla narvat do tak malé koupelny úložný prostor. Takže zrcadlo i skříňka slouží jako další úložné prostory. Na žebřík v zimě pověsím prádlo a je za den suché. V létě ho mám na balkoně.
Odpovědět
Barák ještě nestojí, ale ve fotoblogu máme koupelnu do 4m2.. Návrh co budeme mít. Nevypadá špatně :-)
Odpovědět
@horvathova3 moc děkuji, vypadá to dobře :-) mohu se zeptat kdo Vám dělal návrh koupelny?
Odpovědět
Profilova fotka
@casmaria tu zrcadlovku galerku máte z ikea? Je dobra?
Odpovědět
@kristyn.g ano ta je z ikea, z ikea je i skříňka vlevo od zrcadlovky a světlo nad zrcadlem je taky ikea, líbilo se nám to jak to vypadá pospolu a rozměrově to tam sedlo :-) můžu říct že z ikea toho máme v bytě pomálu, ale tohle nám tam pasovalo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@casmaria já mám právě také tuto galerku vyhlídnutou i se skříňkou pod umyvadlo, ale takovou tou obyčejnou univerzální bez umyvadla a přemýšlím nad tím osvětlením, takto "naživo" se mi líbí, v tom katalogu se mi to moc nezdálo
Odpovědět
koupelna v přízemí,v patře bude velká.není dokončená .tak zatím vizualizace.
Odpovědět
@nanah máme 3,8 m2
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?