Koupelna dispozice

Ahoj, s manželem děláme poslední úpravy projektu v našem budoucím domečku a jsme bezradní s koupelnou. V koupelně chceme sprchový kout, vanu i záchod. Na úkor sousedních pokojů jsme zvětšili prostor koupelny co to šlo a vytvořili zákoutí pro wc, ale stále se nám to nezdá. Okno napravo je úzké ve výšce cca 150 cm. Tak třeba někdo přijde s lepším nápadem. Budeme rádi za rady :)
Odpovědět
@papaya001 Mně to přijde v poho...a mezi tím WC a zbytkem budou dveře? S bidetovou sprškou počítáte? A proč ten záchod jakoby neobrátit, neudělat vchod do technické ze záchoda, takže byste tam do koupelny mohli prsknout dvojumyvadlo?
Odpovědět
Jo koukám, že tam máte i pračku a sušičku..udělat ji jakoby vestavnou směrem do koupelny? Takže by se fakt lezlo jen mimořádně ke kotli apod?
Odpovědět
@bayt no v tý technický místnosti počítám i s úložným prostorem na úklidový prostředky, mop, hadry, žehl.prkno... Taky nás napadlo otočit záchod o 90st (prip. 180st.) Jen mi přijde divný tam mít mezi záchodem a dveřma to místo.. 😄
Odpovědět
Ja bych dala jeden sprchac do toho samostatneho WC. Aby se mohli zaroven myt dva lidi.
Odpovědět
@papaya001 jako hadry a uklidove prostredky by me osobne pri stupu z wc asi nevadily 🙂 druhy sprchac je taky dobry napad 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@papaya001 Okna musí zůstat na místě? WC v koupelně musí být takto oddělené? Možností je samozřejmě několik, záleží na preferencích.
Odpovědět
@carpatia wc oddelene byt takto nemusi, ale priklanime se s manzelem k tomu, aby bylo aspon trochu oddelene.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?