Koupelna - dobré tipy, rady, zkušenosti a vychytávky

Profilova fotka
Máte koupelnu? my ne... (jak jste z mých aktuálních koupelnových spamů určitě pochopili) - a tak by se (určitě nejen mně) hodily rady všeho druhu: na co si dát pozor? co se hodí? co se vám osvědčilo? kde nakupovat? pro a proti vaší (cizí) koupelny? Co třeba baterie? sprchy? obložení vany (i něčím jiným než obkladačkama), stěrka, odtokový žlab, kamení ve sprcháči? žebříky, dřevo, tipy na hlavové (horní) sprchy, sklo, luxfery, nápadité využití prostoru? tedy sypte cokoliv! 8-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tedy pokud chcete podlahovku - elektrická rohož,tak opravdu pečlivě dbát na to, aby vodiče byly velice rovnoměrně rozložený. A taky bych doporučoval rozdělit na dva orkuhy. Druhý pak vytápí sprchový kout a jeho okolí. Super např. v létě a nic to skoro nežere na tak malý ploše. No pak klasika, hydroizolaci nepodcenit, spád ve sprcháči, správně provedený (a rovný!) vývody na baterie.. najde se toho fůra
Odpovědět
Profilova fotka
@cumikus díky.. a právě jak se tou fůrou prodrat! :-p
Odpovědět
Na tyhle všechny odpovědi ti odpoví ve všech koupelnových studiích, ale my máme prosklenej sprcháč a prchu ze stopu a to je pro mě super...:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?