Koupelna - jak uspořádat?

Ahoj, poradíte prosím, jak nejlépe uspořádat koupelnu? Takhle je to navrženo v projektu, ale pořád přemýšlíme, jestli by to nešlo vymyslet nějak jinak. :-) Měl by se tam vejít sprchový kout, vana, wc a umyvadlo, popřípadě ještě pračka a bojler, ale to se kdyžtak dá dát do technické místnosti. :-) Děkuji za pomoc.
Odpovědět
Z mého laického pohledu bych otočila dveře (aby se otevíraly ke zdi), záchod dala na zeď sousedící s WC (na obrázku místo čísla 1750) a místo záchodu by se možná dala dát skříň, do které schováte pračku a nad ní případně bojler (podle velikosti) Viz obrázek. Ale ještě je otázka, jestli se to tam takhle vejde. Zda bude dost prostoru pro pohyb kolem umyvadla, mísy atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně bych tedy nedávala rohovou vanu - zabírá moc místa. A určitě dveře otevírat na zeď a nebo ven. Umyvadlo dát hned vedle dveří nebo udělat rohové. Možná bych i dveře šoupla doprostřed. Podívej se ke mně na profil taky jsme řešili koupelnu a máme tam všechno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bramblerose a co takhle? V konfigurátoru bohužel nejde umyvadlo na desku, ale pokud by bylo, tak pod deskou vznikne prostor na 60cm pračku v pohodě... Případně v rohu udělat vysokou skříň a vedle umyvadlo...
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@zdemarka moc děkuju, zkusíme změřit, jak se to vejde... :) a ta pračka ve skříni vypadá jako super nápad. :)
Odpovědět
@veru92 děkuju a kouknu.. :) a rohovou vanu právě ještě zvažujeme.. je to takovej můj sen, ale vím, že má víc mínusů než plusů, takže možná dáme nakonec opravdu klasiku. :)
Odpovědět
@nobondgirl to vypadá super, moc děkuju. :) i ten nápad se skříní do rohu. Zkusíme to rozměřit a uvidíme, každopádně máme nad čím přemýšlet. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?