Koupelna - nákup a vizualizace v Polsku

Jsem z Frýdku-Místku a chci se Vás zeptat, zda někdo z vás kupoval kachličky a ostatní věci do koupelny v Polsku. Vyšlo to tam levněji? Jak jste byli spokojeni? Kde přesně jste nakupovali? Udělali vám i vizualizaci koupelny? Předem děkuji!
Odpovědět
Prosím o tipy :-)
Odpovědět
@petcep Máme polské kachličky ve dvou koupelnách. Vybírala jsem v Polsku, mají obrovský výběr a obkladači jejich kachle hodnotili za kvalitnější než rako. Jenže koupila jsem je v Česku. Bylo to snad proto, že byla jednou lepší možnost objednání u nás,ale podruhé proto, že jsem je našla v e-shopu nejlevnejsiobklady.cz za výhodnější cenu. Byla to starší kolekce, tak u nás fakt za pár korun. Nákup v Polsku je ovlivněný kursem , který je v danou dobu aktuální a tím se můžeš dostat k lepší ceně. :-) S vizualizací nemám v Polsku zkušenost, protože jsem si to dělala sama. V Brně jsem si nechala jednou udělat tuto službu, protože byla v ceně a dopadlo to tak, že slečna to celé úplně zpr..... , pak to opravila a ve finále to bylo zase špatně, takže jsme se modlili, aby vyšly kachle ( to byla 3.koupelna, drahé kachle) na celou koupelnu. naštěstí vyšly do posledního kusu, ani jedna nezbyla, zato jiný dekor přebyl. Už nikdy vizualizace od nich. ;-)
Odpovědět
@mirimi Mockrát děkuji!
Odpovědět
Většina kachliček. které se u nás prodávají jsu dovezeny z Polska. doporučuji zajet buď do Castoramy, Mercurymarket v Těšíně nebo můžete do Leroymerlin v Bíelsko-Biale. Já taky dlouho vybíral, ale nakonec jsem koupil v Obi, ale jsou také z Polska. Většinou je to firma Paradysz.. Mrkněte do studia Ir-progres naproti Obi. Je dobré si vždy koupit balík navíc, nikdy to neodhadnete přesně a je dobré mít nějakou rezervu, kdyby jste něco časem rozbili, hlavně na podlaze, kde může dojít k odštípnutí. Když tak mrkněte na můj profil, vše moje dílo, můžu poradit
Odpovědět
@milan1965 Mockrát děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se opravdu vydáte do PL, tak před Bielskem po pravé straně hned u cesty je přímo fabrika i s koupelnovým studiem Keramika Pilch. Mají i webovky, kdyžtak koukněte. My jsme se zatím byli jenom podívat, ale brácha i sestřenka si tam vizualizaci nechali dělat a byli spokojeni. Určitě stojí za to se tam alespoň stavit.. celé patro inspirací ;-)
Odpovědět
@katerinka1984 Super tip, děkuji! Určitě to tam bude o něco levnější než u nás. U nás jsme se byli podívat v Siku a máme mně z těch cen kleplo, tak doufám, že v PL to bude přijatelnější!
Odpovědět
Ještě nějaké tipy, prosím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petcep Siko je drahé a ještě se mi tam tedy nic nelíbilo. My si včera byli udělat vizualizaci v Baumaxu :)
Odpovědět
@ffiinnkkaa V Baumaxu jsme se už byli mrknout, ale nic mně tam nenadchlo, vše mi přišlo takové tuctové. Líbí se mi béžovo hnědé koupelny v matné barvě a nic takového jsem tam nenašla. Ale moc děkuji za tip!
Odpovědět
@ffiinnkkaa Každopádně, jak probíhá vizualizace v Baumaxu? Asi si předem vybereš druh barvu kachliček, že? A pak musíš vědět i rozmístění nábytku, vany, apod. v koupelně? Nebo jsou tam ochotní a poradí, kde by se co hodilo. Právě tohle mně v Siku zaskočilo, jelikož tam musíš přesně vědět, kde co chceš aby bylo. Oni to jen prostě "namalujou".
Odpovědět
Profilova fotka
@petcep Takovou budu mít :-D Ale jinak nábytek, umyvadlo...to kupuju jinde ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@petcep Jasně, už to musíš mít trochu v hlavě...já jen přišla a říkala co chci :)
Odpovědět
@ffiinnkkaa Fakt? Já jsem takovou v Baumaxu vůbec neviděla! Myslíš Baumax ve F-M? Máš taky k nakouknutí tu vizualizaci?
Odpovědět
Profilova fotka
@petcep Ano :) Tak každému se líbí něco jiného :)
Odpovědět
@ffiinnkkaa Aha, takže oni to prostě udělají tak jak chceš. Asi neporadí, co je lepší, co by vypadalo líp....
Odpovědět
Profilova fotka
@petcep To nevím :) Já měla jasno...jen jsem potřebovala vidět na papíře ;-)
Odpovědět
@ffiinnkkaa Chápu, ale pokud by se Ti to nelíbilo, tak by Ti asi pomohli udělat jinou vizualizaci,že. Jo a jen tak mimochodem, jak se koukám na tvou profilovou fotku, tak mám pocit, že se známe :-) Jsem Petra, spolužačka ze střední :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petcep Jo a zrovna minulý týden měli v Castoramě výprodeje...škoda, že jsem si to nepřečetla dřív...ale hned tam všechno prý zmizlo...tak by ti to asi moc nepomohlo :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@petcep Pokud si ta Petru U... a poznala jsi mě tak asi jo :-D
Odpovědět
@ffiinnkkaa No my tam byli teď ve čtvrtek a nic mně neokouzlilo.....všechny kachle lesklé :-) Taky jsme byli v Merkury market. Tam bych vybrala, ale ceny stejné jak tady.
Odpovědět
@ffiinnkkaa Jj, jsem to já. Teď už Petra Č. Podle té fotky ses vůbec nezměnila :-)
Odpovědět
Máte ještě nějaké tipy? :-)
Odpovědět
Zdravím, nevím jestli je to jěště aktuální, ale já našla inspiraci na Rivesti.cz, velký a moc hezký výběr,spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
@kvjetuska mohlo by se hodit
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?