Jak byste obložili koupelnu?

Profilova fotka
Dobrý den, prosím o radu jak by jste obložili koupelnu? Dali by jste na vanu a za vanu tmavší či ne? Vana je hned za dveřmi, přemýšlím zda ji to opticky moc nepřiblíží a místnost nebude vypadat ještě menší než je (cca 2,9 x 2,5). A vyzděnou poličku za vanou v jedné výšce či na jedné menší a na druhé větší? Či jiné nápady a připomínky. Děkuji moc za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Obklad zatím Obklad Bel Air Beverly Branco a dlažba Rako wood 60x15, na obrázku board 120x30.
Odpovědět
Já nejsem moc zastáncem barevného oddělování ploch, ale dejme tomu, že za tím umývadlem bych to nechala, ale za vanou ne. Jen na vaně ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Chceme bílou umyvadlovou skřínku, tak jsem za ní volila tmavou, aby se tam v té bílé úplně neztratila. Za tou vanou pořád váhám. Každý názor dobrý, děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Na takovou nepříliš velkou koupelnu mi 3 dekory obkladů přijdou moc. Nebylo by lepší dát to rako wood i na zeď ? Máme přesně tuto dlažbu na zemi, ve sprchaci i kolem umyvadla a vypadá to dobře. Nedávala bych tam další hnědý dekor.
Odpovědět
@ecarua Není zač :) Já mám totiž dojem, že jak je to za tou vanou a ještě tmavé, tak to ten malý prostor ještě zmenšuje. Kdyby zůstal stejný obklad za vanou jako všude jinde, bylo by to vzdušnější :)
Odpovědět
Asi bych také použila na stěny dřevodekor podlahy ... alespoň my to tak plánujeme. Dlažbu budeme mít i na stěně sprchového koutu ... možná na vaně... A k vaně... já osobně bych asi nedělala ty "poličky" vyšší než vanu, ale jen do výšky vany, aby to bylo v rovině ... na mě to tak působí "čistěji"... Ale hlavně vy z té vizualizace musíte mít dobrý pocit, vám se to musí líbit... tak hodně zdaru :-) ... sami to teď také řešíme a jde mi z toho hlava kolem :-S
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?