Koupelna obklady

Ahoj všem, jdu si pro radu. Řešíme návrh koupelny a máme první návrh od Sika. No a není to ono. Máte někdo radu co změnit, přidat či ubrat aby to mělo šmrnc? Kombinace dřeva a bílé/světlé chceme nechat. Mně se tam asi nezdají ty světlé dlaždice, ten tvar a velikost? Nebo další možnost, dát dekor dřeva i na podlahu, či na podlahu zvolit ještě úplně jiný 3. dekor? Ve vizualizaci jsou jen pro úplnost bílé dveře, ty budou dřevo dub. Díky za jakékoliv nápady a postřehy.
Odpovědět
Mně ta bílá přijde taková tmavá, zkusila bych nějakou “víc bílou”. Možná bych zkusila velkoformátové šedivé dlaždice na podlahu.
Odpovědět
Měl jsem stejně dilema ty bílé obklady jsem nahradil odstínem travertino a jet o výrazně utulnejsi
Odpovědět
@pa_tricie No mně teda přijdou ty "dubové" obklady dost zvláštní a i na zvláštním místě. Když, dala bych to teda asi na podlahu (i když nejsem moc příznivcem napodobenin dřeva). Ta bílá je nějak sterilní (a taky na mě působí zvláštně do šeda, ale to je možná ta vizualizace). Možná si pohrát trochu s formátem, teď máte na podlaze i na zdi podobný formát, tak možná použít na zeď menší? Když chcete kromě toho dubu vše bílé, pohrát si se strukturou? Dát někam třeba bílou s nějakou zajímavou strukturou? To WC musí mít takový odstup ode zdi, nemůže být celé v rovině?
Odpovědět
A ta mezera mezi vanou a sprchovým koutem tam v reálu takto bude?
Odpovědět
@angryhamster Děkuji, to zvážíme, viděla jsem teď někde šedé velké dlaždice na zemi a vůbec to nevypadalo špatně 👍
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme dali mezi světlé obklady tmavě šedé spáry. Poněkud radikální, ale líbí se nám to. Zkuste dát do vizualizace🙂
Odpovědět
@bayt Děkuji, "dubové" obklady a jejich umístění hlavně na vaně a nad vanou se nám líbí a s tím bychom hýbat nechtěli. Myslím ale, že řešením by mohlo být změnit formát a barvu podlahy. Pravda je, že stejný formát podlahy i stěny nevypadá dobře 😉 to WC ještě promyslime. Diky
Odpovědět
@dagmar_hafova Děkuji za tip, neměla byste fotku v reálu?
Odpovědět
Osobně se domnívám, že vás mate ta spárovačka. Pokud bude spárovačka bílá a obklady bílé lesklé, na živo to bude super. Ten dřevěný dekor je vynikající, je nádherný. Ten se vám povedl. Rozhodně bych nedávala šedou dlažbu, pokazíte tu jednoduchou eleganci a nadčasovost. Pokud vám vadí ten menší formát, mrkněte na velkoformátovou dlažbu. Posílám naší verzi v domě ze Sika s bílým obkladem 30x60 a velkoformátovou dlažbou.
Odpovědět
.
Odpovědět
@cbr ano, po zvážení všech možností, tam bude ta mezera. V případě, kdyby na sebe vana a sprcha navazovaly by značně vzrostla cena, což si nemůžeme dovolit.
Odpovědět
Profilova fotka
Tu je, obklady jsou matné, odstín "perla", nejsvětlejší šedá
Odpovědět
Článek se načítá
Hlavně si nedávat velkoformátovou bílou lesklou dlažbu. Máme doma, jsem otrok koupelny. Vysávám/myju skoro každý den. Je na tom vidět každé smítko prachu, každý vlas. Do nového domu už bílé dlaždice nikdy!
Odpovědět
Zvolila bych jinou dlažbu - buď šedý velkoformát (barevně se pak budete muset malinko omezit u doplňků, aby už barev nebylo příliš) nebo zvolit stejný dekor dubu jako máte na stěnách.
Odpovědět
Profilova fotka
hm...co furt s tou šedou všichni mají? dala bych na zem jednu z barev obsaženou v dřevěným obkladu ....nebo dala dřevěnej dekor i na podlahu,ale za tou vanou na stěnu bych to už nevytahovala 😉 a vanu bych šoupla ke sprcháči a to volný místo za vanou u zdi bych vyplnila přizdívkou a měla bych tak odkládací plochu na šampon a jiný 😁
Odpovědět
Profilova fotka
@marvac to je hodně dobrý nápad !
Odpovědět
Profilova fotka
@dagmar_hafova to jsou roky praxe v očumování na MS 😁
Odpovědět
Profilova fotka
@marvac já se strašně smála "co pořád všichni mají s tou šedou" 🙂 🙂 🙂 . Moc jsem chtěla světlounce pastelově zelenou nebo béžovou s nádechem do korálova. To jsme nesehnali, ale všude nám nabídli světle šedou 🙂 🙂 🙂 . A máme ji, hehe.
Odpovědět
Profilova fotka
@dagmar_hafova nejhorší je mít konkrétní představu , protože člověk většinou zjistí, že snese všecko, jelikož nikdy, ale nikdy nemají to co chce 😬 ale taky není šedá jako šedá 😄 náhodou ten tvůj hajzlík vypadá fajn 👍
Odpovědět
Profilova fotka
@marvac dík, máme ho rádi 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?